• Večeře
  • 19.1.2022

Batátová kari polévka s krevetami a kaviárem - recept pro varný kuchyňský robot Tefal Click and Cook

Batátová kari polévka s krevetami a kaviárem - recept pro varný kuchyňský robot Tefal Click and Cook
Počet osob
Počet osob
4
Náročnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
0 min
Vaření
Vaření
35 min

Suroviny

  • 500 ml drůbeží vývar
  • 500 g batáty
  • 1 polévková lžíce kari v prášku
  • 2 jablka Granny Smith
  • 1 mrkev
  • 2 šalotka
  • 1 cibule
  • 250 g vařené krevety
  • 2 polévkové lžíce kaviár

Batáty můžete vyměnit za brambory.

Jablko přidejte před podáváním, aby nezhnědlo.

Do mísy robota přidejte 2 šalotky, cibuli, mrkev, vše nasekané.

Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte "Start".

Přidejte 500 g batát nakrájených na kousky a jedno z jablek nakrájené na kousky.

Posypte lžičkou kari a zalijte 500 ml drůbežího vývaru.

Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte "Start".

Polévku servírujte s krevetami, kousky jablka a kaviárem.