Tuto omáčku lze velmi dobře zamrazit.
Pro tekutější konzistenci při varu přidejte 20 cl hovězího vývaru.
Nakrájejte 300 g hovězího masa na kostky a dejte je do mísy robota.
Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte „Start“.
Dejte do salátové mísy.
Oloupejte cibuli a stroužek česneku a nakrájejte na kusy.
Vše přidejte do mísy robota.
Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte „Start“.
Přístroj otevřete a vložte míchací nástavec.
Přidejte 15 g olivového oleje.
Přiklopte, utěsněte víko a
stiskněte "Start".
Na konci programu otvorem ve víku přidejte maso, 500 g rajčatové dužiny, 30 g rajského protlaku, polévkovou lžíci oregána, sůl a pepř.
Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte „Start“.
Po uvaření servírujte s těstovinami.
Doporučené produkty