• Večeře
  • 25.1.2022

Boloňská omáčka - recept pro varný kuchyňský robot Tefal Click and Cook

7-17.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
5 min
Vaření
Vaření
40 min

Suroviny

  • 300 g hovězí maso
  • 1 cibule
  • 1 stroužek česnek
  • 15 g olivový olej
  • 500 g rajčatová dužina
  • 30 g rajský protlak
  • 1 polévková lžíce oregáno
  • sůl a pepř

Tuto omáčku lze velmi dobře zamrazit.

Pro tekutější konzistenci při varu přidejte 20 cl hovězího vývaru.

Nakrájejte 300 g hovězího masa na kostky a dejte je do mísy robota.

Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte „Start“.

Dejte do salátové mísy.

Oloupejte cibuli a stroužek česneku a nakrájejte na kusy.

Vše přidejte do mísy robota.

Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte „Start“.

Přístroj otevřete a vložte míchací nástavec.

Přidejte 15 g olivového oleje.
Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte "Start".

Na konci programu otvorem ve víku přidejte maso, 500 g rajčatové dužiny, 30 g rajského protlaku, polévkovou lžíci oregána, sůl a pepř.

Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte „Start“.

Po uvaření servírujte s těstovinami.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše