• Večeře
  • 19.1.2022

Celerová polévka s hlívou a špenátem - recept pro varný kuchyňský robot Tefal Click and Cook

4-8.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Náročnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
15 min
Vaření
Vaření
40 min

Suroviny

  • 300 g celer, oloupaný a nakrájený na velké kusy
  • 100 g brambory, oloupané a nakrájené na velké kousky
  • 1 cibule, oloupaná a nakrájená velké kousky
  • 700 ml vývar (drůbeží nebo zeleninový)
  • 2 hrušky, oloupané a bez jader
  • 250 ml smetana
  • 0,5 šťáva z citrónu
  • 2 polévkové lžíce olej v vlašských ořechů
  • 1 čajová lžička med
  • 100 g baby špenát, omytý
  • 200 g hlíva ústřičná
  • 30 g máslo
  • sůl a pepř

Nasaďte sekáček.

Do mísy robota přidejte celer, brambory, cibuli, vývar, hrušky, smetanu, šťávu z citrónu, ořechový olej, med, sůl a pepř.

Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte "Start".

Polévku osolte, opepřete a udržujte teplou.

Na máslo dejte hlívu, špenát, oslote a opepřete.

Polévku podávejte s hlívou a špenátem.

Doporučené produkty

Tím, že budete pokračovat v prohlížení této stránky, přijímáte použití souborů cookies, které nám umožňují provádět měření návštěvnosti naší stránky, nabízet vám obsah a reklamy uzpůsobené vašim zájmům a sdílení obsahu na sociálních sítích.

Zjistit více a nastavit soubory cookies.