• Rady & Tipy
  • 29.3.2022

Chytrá sada nádobí do vaší kuchyně

Tefal_03_22_Ingenio_1200x675CZ.png

Připravili jsme pro vás několik tipů, jak ušetřit místo v kuchyni pomocí chytrého nádobí. Jaké jsou jeho hlavní přednosti? Uvaříte v něm jakýkoliv recept jako v klasickém nádobí, ale v šuplíku vám zabere podstatně méně místa.

Tipy, jak ušetřit místo v kuchyni

Nedostatek úložných prostor v kuchyňské lince trápí snad každého z nás. Pokud si však svou kuchyň správně zorganizujete, můžete ušetřit spoustu místa. Jak tedy využít prostor v kuchyni, aby kuchyňská linka působila přehledně a byl v ní dostatek úložného místa? Vyzkoušejte následující tipy.

1. V případě kuchyňské linky jsou naprostým základem horní skříňky, které mějte až ke stropu.

2. Na stěnu kuchyňské linky nainstalujte doplňkové police a poličky. Využít můžete také závěsnou lištu, na kterou pověsíte nádoby na kuchyňské náčiní, háček s držákem na papírové kuchyňské utěrky nebo poličky na kořenky či čerstvé bylinky.

3. Snažte se využít i rohy kuchyňské linky. A to jak výklopným systémem kuchyňských skříněk, tak rohovými policemi postavenými na pracovní ploše.

4. V kuchyňské lince uskladněte takový počet talířů, hrnků, sklenic či hrnců, které skutečně využijete. Z kuchyňské linky naopak vyřaďte věci, které nepoužíváte, které jsou rozbité nebo které máte vícekrát.

5. Pořiďte si chytré nádobí, které vám ušetří spoustu místa. Nevíte jaké? Čtěte dále!

6. V případě drobnějších kuchyňských potřeb používejte krabičky a rozdělovače. Abyste ušetřili místo v kuchyni, přijdou vám vhod také skladné hrnce a sety skladného nádobí.

Chytrá výbava do kuchyně: Skladné hrnce s multifunkčním využitím

Hledáte chytrou výbavu do kuchyně? Pořiďte si inteligentní nádobí Tefal Ingenio. Tyto skladné hrnce a pánve jsou navzájem stohovatelné a prostorově nenáročné. Proto v kuchyňské lince zaberou minimum místa. Tefal Ingenio představuje skladné nádobí, které vám navíc zajistí snadné a rychlé vaření všeho druhu na špičkové úrovni.

Dejte sbohem starým hrncům, pánvím i pekáčkům, které vám v kuchyňské lince zabíraly spoustu místa. Ve své kuchyni si vystačíte pouze s inteligentním skladným nádobím Ingenio od Tefalu, ve kterém si připravíte naprosto všechny pokrmy. Toto nádobí se skládá z poklic, hrnců a pánví majících odnímatelnou rukojeť, kterou mezi nimi můžete dle libosti přecvakávat. Na nádobí Tefal Ingenio můžete smažit, dusit či opékat na sporáku, vložit jej můžete místo pekáčku také rovnou do trouby a doplněné o plastové víčko i do ledničky.

Ve stohovatelném nádobí Tefal Ingenio uvaříte vše, co vás napadne

Skládací neboli stohovatelné nádobí Tefal Ingenio je opravdu multifunkční. Oceníte nejen jeho stohovatelnost a prostorovou úspornost. Kromě toho, že jej můžete bez obav vložit do trouby, v něm uvaříte i na všech druzích sporáků. Tefal Ingenio je tedy kompatibilní s plynovým sporákem, elektrickým sporákem, sklokeramikou i indukcí.

A co vše si v této multifunkční sadě nádobí připravíte? Jakýkoliv recept, který vás napadne. A to tedy palačinky, bramboráky, řízky, restované maso, dušené maso, pečené maso, pečenou zeleninu, smetanové omáčky, směs na čínu, směs na špagety, dušené zelí, rizoto nebo těstoviny s omáčkou. Díky multifunkčnosti skládacího nádobí Tefal Ingenio je váš výběr konkrétního receptu skutečně neomezený.

Jak se o skladné nádobí Tefal Ingenio starat, aby vydrželo

Aby vám multifunkční sada nádobí Tefal Ingenio vydržela co nejdéle, příkladně se o tento set skladného nádobí starejte. Po použití jej můžete vložit přímo do myčky nádobí. Díky odolnému a nepřilnavému povrchu Titanium Mineralia se Tefal Ingenio snadno čistí i ručním mytím v teplé jarové vodě. Pro ještě větší ochranu proti poškrábání můžete mezi jednotlivé díly Ingenio vložit např. kuchyňskou utěrku.

Skladné nádobí od Tefalu se může pochlubit dlouhou životností. Vzhledem k tomu, že je na něj záruka 10 let, tato chytrá výbava do kuchyně se stane vaším nejoblíbenějším parťákem při vaření.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše