• Rady & Tipy
  • 24.5.2022

Chytré vaření vám usnadní život

header 14@2.png

Technologie zasahují do všech odvětví. Ukážeme vám proto, jak můžete velmi rychle a chutně vařit s chytrým hrncem a mobilní aplikací s recepty. Tento způsob vaření, který vám usnadní život, si rozhodně zamilujete.

Chytré vaření: Co to je a co k němu potřebujete?

Technologie zasahují do všech odvětví. Ukážeme vám proto, jak můžete velmi rychle a chutně vařit s chytrým hrncem a mobilní aplikací s recepty. Tento způsob vaření, který vám usnadní život, si rozhodně zamilujete.

Slyšeli jste o chytrém vaření? Jedná se o systém přípravy jídel, díky kterému své oblíbené pokrmy uvaříte s pomocí chytrých technologií rychle, snadno a s minimem práce. Co potřebujete, pokud se chcete do tohoto způsobu vaření pustit?

Připravte si chytrý hrnec Tefal Cook4me+ Connect a mobilní telefon, do kterého stáhněte aplikaci na vaření obsahující stovky receptů. Po propojení chytrého hrnce s telefonem (dle českého návodu) následně stačí, když si u vybraného receptu připravíte konkrétní suroviny. 

Mobilní telefon se seznamem receptů a surovin budete mít vždy u sebe. Zařídíte nákup, vložíte do hrnce podle snadného návodu a chytré technologie udělají bez nutnosti kontroly prakticky všechnu práci za vás. Výsledkem bude dokonale připravené jídlo.

  Mobilní aplikace Cook4me by Tefal je dostupná pro telefony Android i Apple. 

Postup: Spárování chytrého hrnce na vaření s mobilem

Potřebujete spárovat chytrý hrnec Tefal Cook4me+ Connect se svým mobilem, abyste se mohli následně pustit do chytrého vaření? Postup je velmi jednoduchý. Do svého chytrého telefonu si nejprve stáhněte aplikaci Cook4me by Tefal. Máte-li iPhone, tuto aplikaci naleznete v App Store. Pro majitele telefonů s Androidem je tato aplikace na vaření volně ke stažení v internetovém obchodě Google Play.

Stáhli jste si aplikaci Cook4me by Tefal do svého mobilu? Zapněte chytrý hrnec, na chytrém telefonu aktivujte bluetooth a spusťte staženou aplikaci na vaření. Chytrý hrnec na vaření se s mobilem prostřednictvím bluetooth rychle synchronizují. Díky tomu získáte přístup do světa stovek receptů Cook4me, které vyvinuli francouzští šéfkuchaři společnosti Tefal, jejich počet bude i nadále narůstat.

V aplikaci Cook4me by Tefal najdete všechny své oblíbené recepty, které si v chytrém hrnci připravíte snadno a rychle. U stovek receptů v aplikaci nechybí návod krok za krokem ani názorné fotografie ilustrující přípravu daného pokrmu. Všechny své oblíbené recepty tak budete mít ve své kapse pěkně pohromadě. Tato aplikace s recepty je zkrátka dokonalá!

Výhody používání chytrého hrnce na vaření

Chytrý hrnec na vaření Tefal Cook4me+ Connect je něco jako váš osobní asistent v kuchyni. Zajistí tedy, že se pro vás stane příprava stovek pokrmů velmi snadnou a rychlou záležitostí. Předdefinované recepty v aplikaci přitom obsahují ta nejoblíbenější jídla, která si můžete v chytrém hrnci připravit celkem v šesti režimech vaření. Jde o vaření v páře, tlakové vaření, klasické vaření se třemi úrovněmi teploty (mírná - pozvolné pečení, střední, vysoká - smažení, opékání) a udržování teploty.

Jak chytrý systém vaření používat? Na mobilu nebo tabletu si spusťte aplikaci na vaření Cook4me by Tefal, vyberte si svůj oblíbený recept a pak následujte pokyny zobrazené na displeji. Dle instrukcí si připravte všechny potřebné ingredience, následné vaření v chytrém hrnci není třeba nikterak kontrolovat, vše probíhá automaticky. Díky tomu vás chytrý hrnec krok za krokem dovede až k dokonale připravenému pokrmu.

V chytrém hrnci Tefal uvaříte až pro 6 osob. A to i zdravě

Ptáte se, zda je vaření v chytrém hrnci zdravé? Odpověď na tuto otázku samozřejmě záleží na tom, jaký recept si v aplikaci na vaření Cook4me vyberete. Díky objemu chytrého hrnce Tefal Cook4me+ Connect můžete následně připravit lahodný a zdravý pokrm až pro 6 osob.

Velkou výhodou rovněž je, že aplikaci Cook4me můžete aktualizovat o své vlastní recepty. V chytrém hrnci Tefal tak rychle, snadno a automaticky uvaříte i svá lety prověřená jídla. Díky možné aktualizaci aplikace na vaření samozřejmě v chytrém hrnci připravíte i nové recepty od jiných lidí.

Chytrý hrnec na vaření s WiFi: Jak se o něj starat?

Abyste si mohli stále užívat výhod chytrého vaření, je důležité se o chytrý hrnec na vaření náležitě starat. Jakmile si v chytrém hrnci Tefal Cook4me+ Connect uvaříte, vypojte jej z elektřiny a následně se dejte do jeho jednoduchého čištění. Snažte se jej přitom umývat po každém chytrém vaření.

Varnou mísu a napařovací košík chytrého hrnce můžete vložit do myčky nádobí nebo jej očistit horkou vodou s jarem. Tělo chytrého hrnce zvenku otřete vlhkým měkkým hadříkem. Po každém vaření v chytrém hrnci rovněž vyjměte kondenzační nádobu (zezadu) a následně ji umyjte v čisté vodě nebo myčce nádobí.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše