• Příběhy
  • 17.4.2020

Domácnost pod parou - paříš, pařím, paříme

Domácnost pod parou s Tefal.jpg

Paříš, pařím, paříme ... svět objevil páru už v 19. století a průmyslu tehdy vládl parní stroj. Pára je ale stejně účinná i dnes, kdy ideálně pronikla také do našich domácností. Kromě toho, že nám pomáhá chutněji a zdravěji vařit, dokáže pomoci při péči o oblečení tak, že jsou ideálně dezinfikované – zbavené bakterií a nečistot, a to bez použití chemikálií. Na její síle je postaven nejeden domácí spotřebič.

Žehlení nepatří mezi nejméně populárnější činnosti, ale s několika vychytanými pomocníky to jde o dost snáz. S parním generátorem, který díky silnému parnímu rázu dokáže vyžehlit a také dezinfikovat látku v několika vrstvách, ušetříte až polovinu času. S napařovači prádla se zase jednoduše můžete obejít bez manipulace s žehlícím prknem. V obou případech pára účinně a snadno prádlo vyrovná, a navíc hygienicky ošetří.

Vstupte do nové éry
IXEO POwer - Domácnost pod parou s Tefal.jpg
Všestranný pomocník Tefal IXEO Power (QT2020) – žehlička s integrovaným napařovačem oděvů a inteligentní žehlící deska Smart Board, vám pomůže spolehlivě připravit oblečení pro každou situaci. Praktické 3v1 nabízí polohovatelnou žehlící deskou snadné žehlení, od vertikálního napařování, horizontálního žehlení, až po 30° pozici pro odstranění drobných záhybů. Velikost Smart Board je optimální pro všechny typy oblečení, třeba košile na něm vyžehlíte 2x rychleji než na klasickém žehlícím prkně! Inovativní vysokotlaká technologie (až 5,8 barů oproti běžným 5 barů) produkuje mimořádné množství páry. Intenzivní síla páry zahubí až 99,9 % bakterií, odstraní zápach a osvěží prádlo, které se stane hygienicky čistým. Tefal IXEO Power je možné použít i na jemnější látky jako je samet nebo na hrubější materiály, s technologií chytré ochrany Smart Protect lze prádlo z menší vzdálenosti napařit a ručně uhladit. Odvápnění pomocí jednoduchého vyplachování je prevencí pro dlouhotrvající výkonnost s perfektními výsledky. Tefal IXEO Power je navíc připraven za 70 sekund a voda se snadno doplňuje díky odnímatelnému zásobníku o objemu 1,1 litru. Nejen zásobník, ale i základnu lze pohodlně vyjmout a přenášet po domácnosti pro osvěžení záclon či napařování pohovky. Snadnou manipulaci pomocníka Tefal IXEO Power zajišťují malá kolečka umístěná pod parní stanicí. Součástí balení je také věšák pro snadnější napařování a textilní kartáč pro hrubé tkaniny. Doporučená cena je 9 999 Kč.



Nejrychlejší a nejkompaktnější ruční napařovač od značky Tefal
Rucni naparovac Access steam-DR3030 -Tefal.jpg
Ruční napařovač oděvů Tefal Access Steam Pocket (DT3030) hladce odstraní veškeré záhyby, pachy a účinným napařováním (1300 W) s parním výkonem 19 g/min. vydezinfikuje oblečení, a to bez žehlícího prkna. Nahřeje se už za 15 vteřin, hladkých výsledků dosáhnete opravdu během chvíle. Potěší vás také elegantní a kompaktní design – díky skládací hlavě můžete s napařovačem oděvů pohodlně cestovat, navíc jeho konstrukce je ultra lehká. S funkcí automatického vypínání se nemusíte bát, že byste při rychlém odchodu z domova napařovač nechali zapnutý. S napařovačem oděvů se bezstarostně postaráte o všechny typy tkanin, ať už máte v šatníku kousky z nejjemnějšího hedvábí, nebo třeba kolem sebe v domácnosti povrchy z juty. Doporučená cena ručního napařovače oděvů Tefal Access Steam Pocket je 1 699 Kč.



Nepřekonatelná technologie pro profesionální účinnost v pohodlí domova

Parní generátor - TEFAL PRO EXPRESS ULTIMATE GV9581E0.jpg
Perfektní výsledky žehlení, 100% hygiena prádla, jednoduchost ovládání, extrémní rychlost žehlení, úspora času, dlouhá životnost spotřebiče... To vše pouze s jedním parním generátorem nové řady Pro Express Ultimate (GV9581) značky Tefal pro rychlé a účinné žehlení všech druhů látek. Doporučená cena je 10 999 Kč.



Nejvýkonnější napařovací žehlička Tefal Ultimate Pure
NEJVÝKONNĚJŠÍ ŽEHLIČKA - TEFAL ULTIMATE PURE FV9845E0.jpg


Tefal Ultimate Pure (FV9845E0) je dokonalým pomocníkem pro žehlení vašeho prádla. Zcela nová unikátní technologie filtru mikročástic zabraňuje úniku vodního kamene na oblečení, a zároveň brání ucpání napařovacích kanálků, což prodlužuje životnost nejen žehličce, ale i vašemu prádlu. Vysoký parní výkon 260 g /min. je zárukou bezchybného vyžehlení každého typu oblečení i v těch nejsložitějších záhybech. Ergonomický tvar rukojeti a speciální technologie Durilium AirGlide Autoclean zpříjemní manipulaci a skluz žehličky po jakémkoliv druhu textilu. Doporučená cena je 3 299 Kč.

Doporučené produkty




Podobné články

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše