• Večeře
  • 15.11.2021

Egyptská rýže s krevetami a špenátem - recept v chytrém multifunkčním hrnci Tefal Cook4me+

5bef7f84-c414-4a1a-82c5-d34bb67573b2.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
20 min
Vaření
Vaření
7 min

Suroviny

  • 200 g rýže Basmati, propláchnutá
  • 300 g mražené vyloupané krevety královské
  • 200 g špenát, omytý a velmi jemně nasekaný
  • 2 ks sklenice petržele, omyté a velmi jemně nasekané
  • 2 ks stroužek česneku, oloupaný a bez klíčku
  • 4 ks bobkové listy
  • 2/3 lžičky mletá skořice
  • 2 lžíce rostlinný olej
  • 400 ml voda
  • sůl a pepř

POSTUP:

Připravte si ingredience. 

image.png
Do nádoby nalijte olej.

Přidejte krevety, petržel, špenát a česnek.

Zamíchejte a vařte, dokud špenát nezavadne.

image.png
Přidejte ostatní ingredience.


image.png
Osolte a opepřete.

Doba vaření: 7 minut.

Podávejte.

DOBROU CHUŤ!
image.png

Doporučené produkty


Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše