• Večeře
  • 19.1.2022

Francouzský drůbeží bujón - recept pro varný kuchyňský robot Tefal Click and Cook

4-9.jpg
Počet osob
Počet osob
6
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
5 min
Vaření
Vaření
20 min

Suroviny

  • 1 kuřecí trup
  • 1 cibule
  • 1 pórek
  • 1 mrkev
  • 1 špetka sůl

Množství zeleniny si přizpůsobte dle potřeby.

Bujón můžete použít například při přípravě risotta, polenty či receptů s omáčkami.

Cibuli, pórek a mrkev oloupejte a nakrájejte na malé kousky.

Nakrájejte kuřecí trup.

Do robota přidejte zeleninu, kuře, 1.5 l vody a nasaďte mixovací nástavec.

Osolte.

Přiklopte víko a stiskněte "Start".

Podávejte studené či teplé.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše