Lahodná grilovaná bílá klobása s hořčicovou omáčkou - recept pro Tefal Easy Fry Oven & Grill
Počet osob
4
Obtížnost
lehký
Příprava
10 min
Vaření
28 min
Suroviny
700 g klobásy z Toulouse, ideálně z jednoho kusu (nebo bílé klobásy)
1 lžíce hrubozrnné hořčice
2 lžíce medu
100 ml bílého vína
2 snítky tymiánu
1 | Med, hořčici, tymián a víno přidejte do pánve a přiveďte k varu. Nechte za pravidelného míchání vařit.
2 | Umístěte grilovací mřížku na horní část fritézy s grilem Easy Fry s odkapávací miskou vespodu a předehřívejte v režimu GRILOVÁNÍ (200 °C) po dobu 13 minut.
3 | Stočte klobásu dokola a zapíchněte dva špízy nebo špejle kolmo na sebe, aby zůstala stočená. Po zahřátí spotřebiče potřete štětcem obě strany klobásy hořčicovou směsí a položte ji na grilovací podnos.
4 | Pečte klobásu v režimu GRILOVÁNÍ při teplotě 200 °C po dobu 15 minut a v polovině ji otočte. Klobásu podávejte na talíři se zbytkem hořčičné omáčky.
TIP: Podávejte s domácím hořčicovým pyré: oloupejte a uvařte 1 kg brambor. Slijte a rozmačkejte spolu s 25 g másla, 2 lžícemi hořčice, 150 ml mléka, solí a pepřem.
Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Tím, že budete pokračovat v prohlížení této stránky, přijímáte použití souborů cookies, které nám umožňují provádět měření návštěvnosti naší stránky, nabízet vám obsah a reklamy uzpůsobené vašim zájmům a sdílení obsahu na sociálních sítích.