Grilovaný lilek s pestem - recept pro Tefal Easy Fry Oven & Grill
Počet osob
6
Obtížnost
lehký
Příprava
15 min
Vaření
30 min
Suroviny
2 velké lilky
1 sklenice pesta (190 g)
1 | Umístěte grilovací podnos na horní část fritézy s grilem Easy Fry s odkapávací miskou vespodu a předehřívejte v režimu GRILOVÁNÍ (200 °C) po dobu 13 minut.
2 | Neloupané lilky umyjte a nakrájejte na plátky silné 1,5–2 cm. Obě strany plátků lilku potřete pestem.
3 | Až bude grilovací podnos předehřátý, položte na něj plátky lilku tak, aby se nepřekrývaly, a zavřete dvířka. Bude je nutné péct ve dvou dávkách. (Uvedený čas pečení je 2x15 minut)
Pečte v režimu GRILOVÁNÍ (200 °C) po dobu 10 minut. Až zazní časovač, obracečkou otočte plátky lilku a pečte dalších 5 minut v režimu GRILOVÁNÍ.
Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Tím, že budete pokračovat v prohlížení této stránky, přijímáte použití souborů cookies, které nám umožňují provádět měření návštěvnosti naší stránky, nabízet vám obsah a reklamy uzpůsobené vašim zájmům a sdílení obsahu na sociálních sítích.