Recept lze použít také pro přípravu omáčky nebo pasty
Návod k přípravě:
Rozehřejte olivový olej na pánvi a lehce osmažte cibuli a česnek.
Omyjte a nakrájejte houby, které následně přidejte do pánve.
Přikryjte pokličkou a na malém ohni duste 15 minut.
Přidejte petrželku a vařte dalších 5 minut.
Vše v pánvi přendejte do Ultrablend Cook zvolte funkci „hot soup“.
Okořeňte a přidejte uzené tofu (pár kousků si ponechejte stranou na finální dozdobení).
Podávejte v míse, nakonec posypte uzeným tofu a petželkou.
Zdravý prospěšné ingerdience:
Houby jsou přírodním pokladem, jehož zdravý prospěšné výhody se teprve objevují.
Houby jsou bohaté na selen, vlákninu a proteiny.
Obsahují také ergosterol, vitamín B a železo.
Pomáhají tělu udržet si linii, jelikož zahání hlad a jejich vláknina podporuje trávení.