• Večeře
  • 14.6.2022

Houbový kuba - recept od šéfkuchaře Ondřeje Slaniny v multifunkčním hrnci All in One Pot

Houbovy_kuba_final.jpg
Počet osob
Počet osob
0
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
0 min
Vaření
Vaření
0 min

Suroviny

  • 400 g velkých krup č. 10
  • 150 g sádla
  • 400 ml vody na namočení hub
  • 100 ml bílého vína
  • 2 velké cibule
  • 70 g sušených hub (700 g čerstvých hub)
  • 4–6 stroužků česneku
  • dlaň majoránky
  • kmín
  • 50 g másla
  • sůl
  • pepř

 Kroupy přes noc namočíme, stejně tak sušené houby.

V elektrickém tlakovém hrnci Tefal All in One Pot zapnutém na restování rozpálíme sádlo, přidáme najemno krájenou cibuli, kmín a orestujeme do růžova.

Přidáme sekaný česnek, zarestujeme a přidáme scezené houby.

Opět zarestujeme a zalijeme vodou z hub a bílým vínem.

Opepříme, osolíme a přidáme majoránku.

Zavřeme a zapneme na vysoké tlakové vaření na 10 minut.

Odklopíme a vmícháme máslo. 

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše