• Večeře
  • 23.1.2022

Hráškový krém s ricottou a bazalkou - recept pro varný kuchyňský robot Tefal Click and Cook

4-46.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
5 min
Vaření
Vaření
25 min

Suroviny

  • 1 cibule (čerstvá)
  • 1 stroužek česneku
  • 600 g hrášek (mražený nebo čerstvý)
  • 1 čajová lžička sůl
  • 600 ml voda
  • pár lístků bazalky
  • 100 g ricotta
  • 2 polévkové lžíce olivový olej
  • 2 polévkové lžíce piniové oříšky

Cibuli a česnek oloupejte a nakrájejte na kousky.

Opláchněte lístky bazalky.

Nasaďte sekáček, do mísy robota přidejte cibuli, česnek, 600 g hrášku, lžičku soli a 600 ml vody. Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte "Start".

Po skončení programu přidejte 100 g ricotty, 2 lžíce olivového oleje a pár lístků bazalky.

Opepřete.

Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte "Start".

Servírujte s piniovými ořechy, kapkou olivového oleje a čerstvou bazalkou.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše