• Rady & Tipy
  • 22.12.2021

Ingenio - chytré nádobí na indukci i do trouby

tefal_FB_1200x675_IngenioCZ.png

Hledáte kvalitní sadu nádobí, která dobře zapadne do skříně, do myčky, do trouby, do ledničky nebo na sporák? Vyzkoušejte řadu kvalitního stohovatelného nádobí Tefal Ingenio, které se díky odnímatelné rukojeti vejde všude. Chcete vědět, jak toto chytré nádobí s odnímatelnou rukojetí konkrétně využít v kuchyni? Máme pro vás několik praktických tipů.

Při vaření v chytrém nádobí Tefal vám stačí jedna rukojeť

Z varné desky do trouby, na stůl a do chladničky. Právě takto můžete pracovat se sadou chytrého nádobí Tefal Ingenio. Na tuto sadu nádobí smart obsahující inteligentní hrnce a pánve s nepřilnavou úpravou vám totiž stačí jedna odnímatelná rukojeť, kterou lze mezi jednotlivými kusy nádobí Ingenio jednoduše přecvakávat. S nosností až 10 kilogramů vás přitom rukojeť nezradí ani při pořádném guláši.

Při jakých receptech oceníte multifunkčnost chytrého nádobí Tefal Ingenio? Jde hlavně o pokrmy, které nejprve vyžadují úpravu na pánvi či v hrnci a které se následně dopékají v troubě. Pokud si chcete připravit třeba delikátní vepřovou panenku, nejprve ji zprudka orestujte ze všech stran na pánvi s rozpáleným olejem. Následně pánev vložte do trouby, odcvakněte z ní odnímatelnou rukojeť a vepřovou panenku pečte zhruba 15 minut do doby, až z ní začne vytékat čirá šťáva. Na pánev následně opět nacvakněte rukojeť a hotový pokrm můžete ihned servírovat. 

Medium-Tefal-od-201903-3215.jpg

Sada chytrého nádobí Ingenio je stohovatelná a šetří místo

Díky tomu, že má chytré nádobí Tefal Ingenio odnímatelnou rukojeť, velmi snadno jej naskládáte do lednice nebo myčky nádobí. Před umýváním inteligentních hrnců a pánví však nezapomeňte rukojeť odcvaknout i z jiného důvodu. Do myčky totiž tato rukojeť rozhodně nepatří.

Co dalšího v případě chytrého nádobí Tefal Ingenio určitě oceníte? Toto nádobí smart je stohovatelné, což znamená, že jednotlivé inteligentní hrnce a pánve Ingenio pohodlně naskládáte do sebe a odnímatelnou rukojeť jednoduše položíte vedle. Tato vlastnost chytrého nádobí Tefal vám v kuchyňské lince ušetří spoustu místa.
Medium-Tefal-od-201903-3425.jpg

Chytré nádobí Ingenio je vhodné na indukci i do trouby

S chytrým nádobím Tefal můžete vařit kdekoliv se vám zlíbí. Tato všestranná sada nádobí je totiž kompatibilní se všemi druhy sporáků. Tedy se sklokeramickou deskou, elektrickou plotýnkou, plynovým sporákem i s indukcí. A když z nádobí odcvaknete rukojeť, svůj oblíbený pokrm si připravíte i v troubě.

A jak chytré nádobí Tefal Ingenio čistit? Postačí ruční mytí v jarové vodě pomocí jemné houbičky. Po odcvaknutí rukojeti jej však můžete vložit také do myčky nádobí. Díky odolnému a nepřilnavému povrchu Titanium Mineralia se toto inteligentní nádobí nejen snadno čistí, ale má i dlouhou životnost. Vzhledem k záruce 10 let se chytré nádobí Tefal Ingenio stane zaručeně vaším nejoblíbenějším parťákem při vaření.
Medium-Tefal-201903-3310.jpg

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše