• Rady & Tipy
  • 13.7.2020

Ingenio - sada nádobí, která zapadne do vaší kuchyně

1.jpg

Hledáte kvalitní sadu nádobí, které dobře zapadne do skříně, do myčky, do trouby, do ledničky, na plotnu, do karavanu ale třeba i do kolektivu? Tefal Ingenio je řada kvalitního, elegantního, stohovatelného nádobí, se kterým si budete rozumět a které se vejde všude. Prostě rendlík do hrnce, hrnec do pánvičky a šup s nimi do šuplíku, do skříňky nebo na poličku.

Pracujete jen s jednou rukojetí

Konec je s neustálým urovnáváním rukojetí v šuplíku či skříňce - na všechny rozměry pánví Ingenio vám totiž stačí jen jedna odnímatelná. Díky tomu můžete na plotně přeskakovat z pánve klidně na hrnec. S nosností až 10kg vás rukojeť nezradí ani při pořádném guláši. Navíc na ni získáte záruku 10 let. A aby těch desítek nebylo málo, můžete si pořídit sadu Ingenio obsahující 10 kusů! 

Cvakám, cvakáš, cvakáme

Cvaknutí zámku, cvaknutí kufru, cvaknutí fotoaparátu, cvaknutí potravinové dózy Tefal Masterseal Fresh - jsou vám tyto zvuky povědomé? Připravte se - přichází cvaknutí rukojeti Ingenio, které už nedostanete z hlavy. Cvakání s nádobím Ingenio je návykové, pokud zrovna nebude co vařit, poslouží rukojeť i jako skvělá antistresová pomůcka! Jen se nezapomenout odcvaknout při pečení a při umývání. Do myčky totiž rukojeť nepatří. 

100891586_2991295984300784_4590326901251244032_n.jpg

Vaření je pohádka

Ze sporáku do trouby, z trouby do lednice, z lednice na stůl, ze stolu do myčky, z myčky do skříňky, ze skříňky na sporák, ze sporáku do trouby...Zní vám to jako nekonečná pohádka? Už není třeba přendávat pokrm z nádobí do nádobí, na všechno vám stačí jeden multifunkční hrnec či pánvička Ingenio.
2.jpg

Všechno snězeno?  Rychle zacvaknout a šup s nádobím do myčky!

Zazvonil zvonec a pohádky je konec?

AKČNÍ NABÍDKA NA NÁDOBÍ INGENIO NA ALZA.CZ
Alza CZ Ingenio.jpg

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše