• Večeře
  • 14.6.2022

Jablka v karamelu se sýrem Cottage a rukola s medovo-balsamikovým dresingem - recept od šéfkuchaře Ondřeje Slaniny v chytrém hrnci Cook4Me+

Jablka_v_karamelu_se_syrem_cottage_a_rukolou_ s_medovo_balsamikovym_dresinkem_final.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
0 min
Vaření
Vaření
0 min
Nutriční hodnoty celého receptu
Nutriční hodnoty celého receptu
1062 kcal

Suroviny

  • 2 ks jablka
  • 60 g cukru krupice
  • Snítka čerstvé máty
  • 60 ml bílého vína
  • 200 g sýru Cottage
  • 4 lžíce medu
  • 6 lžic balzamikového octa
  • 40 g rukoly

Jablka rozpůlíme, vyřízneme jadřinec a rozkrájíme na osminky.

V pánvi rozpustíme cukr na karamel.

Zalijeme vínem, přidáme jablka a krátce povaříme.

Na závěr přidáme nasekané lístky máty.

Med a ocet smícháme a prohodíme s rukolou.

Servírujem společně se sýrem cottage.

Podrobnější informace o výživových hodnotách tohoto receptu najdete v aplikaci Kalorické Tabulky.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše