• Rady & Tipy
  • 18.11.2021

Jak odstranit zápach z oblečení při žehlení

tefal_FB_1200x675_CareforyouCZ3.png

Máme pro vás několik tipů, jak odstranit zápach z oblečení a jak zajistit, aby bylo stále rovné a nepomačkané. A to prakticky bez práce. Řekneme vám, jak při odstraňování zápachu z oblečení postupovat.

Zápach potu nebo zatuchlý zápach: Jak na něj?

Zdroje zápachu oblečení jsou různé. Ať už jde o pach cigaret, zvířat, lidského potu nebo pozůstatku vaření, tyto odéry jsou nepříjemné. Dobrou zprávou je, že je můžete odstranit z oblečení pomocí několika jednoduchých triků.

Zvlášť pach lidského potu může ulpívat na prádle i po důkladném vyprání. Lidský pot totiž obsahuje agresivní látky, kterých se zbavíte pouze obtížně. Ale jde to. Jelikož se nepříjemný odér drží na různých typech textilií, zbavíte se jej hned několika způsoby. Jak tedy odstranit zápach z oblečení? Povíme vám, jak na to.

Medium-Tefal-Care for you12678.jpg
Tipy, jak odstranit zápach z oblečení

Při odstraňování zápachu z oblečení můžete postupovat hned několika způsoby. Použít můžete například kupovaný odstraňovač pachů ve spreji, podle babské rady lze zapáchající oblečení postříkat také vodkou ve spreji, která prádlo zbaví nepříjemného odéru.

Na odstranění zápachu rovněž pomůže, když oblečení vložíte na několik desítek minut do sušičky prádla. I když nebude oblečení zapáchat, bude však pomačkané. Nejlepší volbou, jak odstranit zápach z oblečení, je použití napařovače oděvů, který navíc prádlo perfektně vyžehlí.

Na odstranění zápachu použijte napařovač, parní generátor nebo samožehličku oděvů

Zajímá vás, jak vám při odstraňování zápachu potu, zatuchlého zápachu či zápachu octu z oblečení pomůže právě samožehlička oděvů Tefal Care For You? Oblečení, které chcete zbavit nepříjemného odéru jednoduše dejte na ramínko a zavěste do napařovače oděvů. Další krok použití napařovače/samožehličky je jednoduché. Nad ničím dalším už nemusíte přemýšlet, stačí zmáčknout tlačítko a napařovací automat Tefal Care For You udělá všechnu práci za vás.


Už za deset minut prádlo zbaví zápachu, ale také dezinfikuje a zároveň perfektně vyžehlí. Díky tomu konečně zjistíte, že je žehlení zábava a že lze žehlit i bez klasické žehličky. Tímto způsobem žehlení navíc ušetříte spoustu práce a času. Jestli také přemýšlíte nad tím, jak se správně žehlí košile, Tefal Care For You vám na tuto otázku odpoví sám skvěle vyžehleným prádlem.

Díky samožehličce ušetříte spoustu peněz

Už jste někdy počítali, kolik času týdně strávíte žehlením košil? Jestli jsou to 2 hodiny týdně, za měsíc to dělá 8 hodin a za celý rok neuvěřitelných 96 hodin. V případě, že 1 hodinu své práce oceníte 500 korunami, vydělali byste si za rok žehlením - v případě, že byste žehlili košile dalším lidem - krásných 48 tisíc korun.


Jestli však žehlíte košile sami sobě, co si tak ušetřit práci a čas a investovat do automatické samožehličky Tefal Care For You, která vše vyžehlí za vás? Jak napovídá výše uvedený výpočet, tato investice se vám velmi brzy vrátí.

Hlavní důvody, proč používat samožehličku oděvů


Přemýšlíte, že investujete do nové samožehličky Tefal Care For You? Její používání s sebou přináší spoustu výhod, které ve svém každodenním životě rozhodně oceníte. O které se konkrétně jedná?
Odstraní zápach z oblečení.
Dezinfikuje oděvy a textilie na 99 procent.


Oblečení perfektně vyžehlí, díky čemuž nebude pomačkané ani na sobě nebude mít sklady.
Ušetří vám práci a spoustu času. Zvlášť pokud chcete správně vyžehlit košili, ale i další oděvy náročnější na žehlení.
Zatímco bude automatický napařovač oděvů žehlit, vy si můžete dát kávu a těšit se na to, až si oblečete čerstvě vyžehlené prádlo, které bude velmi příjemné na nošení.
Po počáteční investici vám napařovač oděvů s ohledem na ušetřený čas a práci vlastně vydělává.


Bojíte se skladování? Nemějte strach! Tefal Care For You se dá jednoduše složit do velikosti konferenčního stolku!


Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše