• Rady & Tipy
  • 8.9.2021

Jak používat pečící nádobu k elektrickému grilu Tefal Optigrill?

tefal_FB_1200x675_OptigrillBakingCZ.png

Chcete vědět, jak využít zapékací mísu ke grilům Tefal Optigrill? Máme pro vás několik tipů a triků, které vám zaručeně přijdou vhod. Dozvíte se, co vše v této pečící nádobě připravíte a jak jednoduše ji očistíte.

Ze zapékací mísy na gril Tefal se nají celá rodina


Máte již doma elektrický gril Tefal Optigrill+ či Optigrill Elite? V tom případě můžete znásobit jeho kulinářské možnosti s využitím šikovného příslušenství, kterým je pečící nádoba. Tato zapékací mísa má objem 1,6 litru, takže v ní připravíte jídlo pro dvě až čtyři osoby. Hodí se tedy i k přípravě jednoduchých rodinných obědů nebo večeří.

tefal_snackingbakingaccessoryforoptigrill_xa725870_02.jpg

Jak využít zapékací nádobu Tefal Optigrill? Na nejrůznější dobroty


Chcete vědět, jak používat pečící nádobu Tefal Optigrill? Tato zapékací mísa na gril Tefal je skvělá na celé množství receptů. Upečete si v ní nejrůznější dobroty od zapečených brambor či zapečených těstovin přes domácí pizzu až po ovocné koláče. Připravte si tedy základ těchto receptů, vložte jej do pečící nádoby, kterou poté jednoduše dejte do elektrického grilu Tefal Optigrill namísto vyjímatelných grilovacích desek.

Gril posléze zapněte a za pár desítek minut si už můžete pochutnat na dobrém jídlu. Při pečení vybraných kulinářských specialit přitom můžete využít celkem čtyři teploty, které manuálně nastavíte přímo na Tefal Optigrillu.

Jak používat pečící nádobu? Nejen k pečení, ale i grilování či ohřívání jídla


Gril se zapékací mísou je skutečně výbornou vychytávkou, která umožňuje jednoduché a rychlé pečení. Zapékací mísa na gril Tefal má přitom nepřilnavý povrch, a tak ji před pečením nemusíte nikterak vymazávat.

Kromě pečení nádobu využijete i ke grilování zeleniny nebo k ohřívání již připravených pokrmů. Zapékací mísa na gril Tefal je navíc opatřena odolnými rukojeťmi, takže v ní naservírujete připravený pokrm na stůl bez toho, abyste se popálili.

Zapékací mísa na gril Tefal a snadné čištění v myčce

Navařeno nebo snad i dojezeno? Pečící nádobu k Tefal Optigrill také velmi snadno vyčistíte. Jak? Rozhodně si nemusíte dělat starosti s pracným ručním mytím. Zapékací mísu jednoduše vložte do myčky nádobí, která všechnu práci zvládne za vás.

Medium-Tefal OptiGrill Snacking & Baking Accessory XA725870 Others 02.jpg

Pečící nádobu můžete dát i do trouby


Vyžaduje váš recept dopečení v troubě? Zapékací nádobu Tefal Optigrill můžete bez starostí vložit i do trouby, přistupujte k ní jako ke klasické pečící nádobě, nepřilnavý povrch i madla to vydrží.


Small-Tefal OptiGrill Snacking & Baking Accessory XA725870 06.jpg



 Všechno příslušenství k elektrickým grilům Tefal Optigrill najdete na odkazu zde.


Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše