• Rady & Tipy
  • 21.6.2021

Jak vybrat napařovač oděvů?

tefal_FB_1200x675_PureTex_CZ.png

Vybíráte nový napařovač na oděvy? Poradíme vám, podle čeho byste se měli rozhodovat při jeho výběru. Jedině tak vám bude napařovač oděvů dlouho sloužit, a navíc bude plnit vše, co od něj očekáváte.

Typy napařovačů oděvů: Vybírejte mezi stojanovým a ručním

Napařovač oděvů je velmi užitečným pomocníkem, který vám ušetří spoustu času. Je to skvělý doplněk ke klasické žehličce. Napařovač vyhlazuje pomačkanou látku a poradí si i se záhyby. Kvalitní napařovač oděvů umí z textilu odstranit také prach a žmolky a zároveň jej účinně dezinfikovat. Jak ale vybrat napařovač oděvů, se kterým budete stoprocentně spokojeni?

V prvé řadě se zamyslete nad tím, zda chcete  ruční napařovač oděvů nebo stojanový napařovač oděvů. Jaký je mezi nimi rozdíl? 

Ruční napařovač oděvů je snadno použitelný a zajišťuje velmi rychlé a efektivní výsledky i tehdy, když vás tlačí čas. Zvládne narovnat, vyčistit či dezinfikovat oblečení pověšené přímo na ramínku. Jelikož k němu nepotřebujete prkno, je ruční napařovač oděvů vhodný i na cesty.

Stojanový napařovač oděvů patří k profesionálnější výbavě. V případě stojanového napařovače je prádlo zavěšeno na speciálním stojanu, z jehož spodní části stoupá horká pára. Tento napařovač, který má vyšší výkon, je tedy vhodný k rovnání oděvů i bytových textilií. Na druhou stranu nezajišťuje rychlé a efektivní použití a není určen na cesty.

Nejlepší ruční napařovač oděvů zvládne vyhladit a vyčistit veškeré domácí textilie

Kritérií, podle kterých vybrat napařovač oděvů, je celá řada. Zvážit byste měli příkon tohoto přístroje, jeho hmotnost, objem nádržky na vodu i jeho konkrétní výstupy páry. Při výběru napařovače oděvů se dále sami sobě pokuste odpovědět na několik otázek. Zajímat by vás mělo, jaké množství prádla a jak často s tímto přístrojem budete napařovat, jaké typy látek s ním budete napařovat, zda si jej bude brát i na cesty a zda chcete, aby měl také dezinfekční účinky.

V případě těchto kritérií zkuste vsadit na kompromis, kterým je ruční napařovač oděvů od Tefalu. Pokud se poohlížíte po opravdu kvalitním ručním napařovači oděvů, jaký užitek vám přinese zrovna tento přístroj? Podělíme se s vámi o zkušenosti s napařovačem oděvů Tefal Pure Tex, který během chvíle zajistí vynikající výsledek u všech domácích textilií.

naparovac tefal_PureTex_CZ.png

Kvalitní ruční napařovač oděvů od Tefalu využijete doma i na cestách


Ruční napařovač oděvů Pure Tex od Tefalu je praktickým pomocníkem, který využijete nejen v pohodlí domova, ale i na cestách. Vhodný je na dovolené i na firemní cesty, na nichž jsou dokonale vyžehlené košile a vyhlazené společenské obleky samozřejmostí. Pomocí ručního napařovače oděvů Pure Tex totiž můžete oblečení rychle a efektivně napařovat zavěšené na pouhém ramínku. Jelikož je tento praktický pomocník určen pro vertikální napařování, žehlicí prkno tak rozhodně nepotřebujete.

Proč patří Pure Tex od Tefalu mezi nejlepší ruční napařovače oděvů? Vyniká jedinečnou technologií hřející desky se stabilní teplotou, výkonem 1700 W, nepřetržitým parním výstupem až 30 gramů za minutu a exkluzivním rázem až 90 gramů za minutu.

Dále vám kromě nízké hmotnosti nabízí ultra rychlé a efektivní použití. Po stisknutí tlačítka s ním můžete začít napařovat oděvy a textilie za pouhých 15 sekund. Díky technologii tepelné desky můžete během chvilky vyjít z domu dokonale upraveni - při napařování kvalitním ručním napařovačem oděvů Pure Tex totiž nevzniká kondenzace, a tak si můžete oblečení ihned obléct. Ruční napařovač od Tefalu má rovněž funkci nastavování teploty, a tak si účinně poradí i s těmi nejjemnějšími látkami, jako je například hedvábí nebo jiné lehké a mačkavé materiály.
Digital-PURE TEX   (90).png

Víte, že?
Díky systému speciálních nástavců je Pure Tex od Tefalu multifunkčním ručním napařovačem oděvů. Podle toho, jaký nástavec zvolíte, můžete na oděvu či domácím textilu vyhladit záhyby, ale také odstranit žmolky, prach, vlasy či zvířecí chlupy.

Snadná a rychlá dezinfekce oblečení: I to umí napařovač Pure Tex


Významným přínosem ručního napařovače oděvů od Tefalu je rovněž jeho dezinfekční parní výkon. Díky jeho použití zahubíte až 99,9 procent virů, bakterií či choroboplodných zárodků.

Tento kvalitní ruční napařovač oděvů, který můžete využít také jako cestovní, zmírňuje zápach. Pokud navíc chcete, aby vám oblečení či jiné domácí textilie pěkně voněly, využijte nástavec pro rozptyl vůně MonParfum. Stačí, když nanesete pár kapek své oblíbené vůně na přístroj, připojíte jej k nástavci a spustíte parní funkci.

Digital-lifestyle_098.png

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše