• Rady & Tipy
  • 25.7.2022

Jak vyžehlit a napařit oblečení na cestách

header 24@2.png

Chystáte se na dovolenou nebo na služební cestu? Máme pro vás inspiraci, jak si na cestách rychle a jednoduše vyžehlit a narovnat váš oblíbený kus oblečení, abyste v něm mohli vyrazit, kam zrovna potřebujete.

Žehlení na cestách: Kdy jej využijete?

Chystáte se na dovolenou, pracovní cestu nebo cestujete jako host na svatbu? V tom případě si jistě s sebou balíte vhodné oděvy, které si následně budete oblékat na sebe. Ale co když se vám vaše oblečení v zavazadlech v průběhu cesty pomačká? Dáme vám několik tipů, jak tento problém efektivně vyřešit a mít na sobě ve výsledku outfit jako ze škatulky.

Určitě budete souhlasit s tím, že na pomačkané oblečení není pěkný pohled při jakékoliv příležitosti. Je to zkrátka problém bez ohledu na to, kam a proč cestujete. Co tedy dělat, pokud nemáte po ruce klasickou žehličku a žehlicí prkno?

Ruční napařovač na cesty vyřeší problémy s pomačkaným oblečením

Ptáte se, co potřebujete k tomu, abyste si na cestách vyžehlili? Oblečení po příjezdu do hotelu, penzionu či jiného ubytovacího zařízení vyvěste. S vyrovnáním pomačkání a předělů vám dále pomůže speciální sprej na žehlení prádla. Pomačkané oblečení můžete rovněž na ramínku vyvěsit do sprchového koutu a nechat jej pomalu vyhladit horkou párou ze sprchy.

Na cestách se ovšem nespoléhejte pouze na výše uvedené triky. Jestliže si přejete, aby žehlení pomačkaného oblečení probíhalo opravdu snadno, rychle a s perfektním výsledkem, vybavte se kvalitní parní žehličkou na cesty - ručním napařovačem.

Tefal Pure Tex: Cestovní napařovač, který nikdy nezklame

  Jaký ruční napařovač vám udělá na cestách největší službu? Přibalte si s sebou do zavazadla ruční napařovač na cesty Tefal Pure Tex. Tento cestovní napařovač, který zabere v kufru minimum místa, vám udělá na dovolené či pracovní cestě obrovskou službu, a to bez nutnosti použití žehlicího prkna.  

Cestovní napařovač Tefal Pure Tex rychle a účinně vyhlazuje z oblečení pomačkání a záhyby. Pokud jste tedy dříve přemýšleli nad tím, jak vyžehlit košili, jak vyžehlit společenské šaty nebo jak vyžehlit sako na cestách, přenosný napařovač od Tefalu na tyto vaše otázky efektivně odpoví.

Materiály, které snadno vyžehlíte na cestách

Ruční napařovač Pure Tex od Tefalu, která využívá zcela přírodní parní výkon, si poradí se všemi druhy textilií. S pomocí tohoto šikovného napařovače zvládnete i na cestách vyžehlit bavlněné oblečení, ale také oblečení z polyesteru, nylonu, lycry, úpletu, vlny, kašmíru, jersey či různých syntetických látek.  

Pure Tex Tefal se může pochlubit parním výstupem o síle až 90 gramů za minutu na nepoddajné záhyby nebo silné látky, a to díky funkci parního rázu. Se dvěma úrovněmi páry můžete na tomto přístroji dosáhnout nepřetržitého parního výkonu až 30 gramů za minutu nebo použít nejnižší stupeň na lehké a mačkavé látky.  

Návod, jak vyžehlit košili, sako, společenské šaty nebo plisovanou sukni na cestách

  Jakým způsobem napařovač Pure Tex Tefal na cestách používat? Je to velmi jednoduchá záležitost. Nádržku cestovního napařovače naplňte vodou a přístroj zapněte. Po 15 sekundách je již Pure Tex Tefal připraven, používat jej můžete následně bez přerušení celých 10 minut. Poté opět naplňte jeho nádržku vodou.  

  Oblečení, které chcete vyžehlit, pověste na ramínko. Napařovač Pure Tex Tefal poté postupně přejíždějte po celé délce oděvu odshora dolů. Pára z oblečení vyhladí pomačkání a záhyby - svůj dokonalý outfit tak budete mít připravený za pár minut. Následně ve vyhlazeném oblečení můžete vyrazit na pracovní schůzku, na večeři do restaurace nebo na vybranou společenskou událost.  

Nejen žehlit. Pure Tex Tefal toho umí ještě víc

  Pure Tex Tefal je nejen šikovným cestovním napařovačem. Díky tomu, že obsahuje široké příslušenství, vám i na cestách poslouží jinými způsoby. Napařovač Pure Tex od Tefalu totiž svým parním výkonem oblečení osvěžuje a dezinfikuje. Pro zajímavost - zahubí až 99,9 procent virů, bakterií a choroboplodných zárodků.  

Pokud zkusíte další nástavce, Pure Tex Tefal můžete využít k odstranění vlasů, žmolků a prachu z oděvů. Sáhněte rovněž po nástavci na rozmísení vůně, do kterého přidejte pár kapek svého oblíbeného parfému. Cestovní napařovač Pure Tex Tefal následně tuto příjemnou vůni rozptýlí po oblečení.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše