• Rady & Tipy
  • 28.8.2020

Jaké jsou nejlepší dózy na potraviny? Dózy na piknik? Potravinové dózy do školy či do mrazáku?

Jaké jsou nejlepší dózy na potraviny Tefal Masterseal Fresh.png

Dóza kulatá, dóza hranatá, dóza mělká, dóza hluboká, dóza plastová, dóza skleněná. Nemůžete si vybrat? Potřebujete krabičku na oběd do školy či do práce, na piknik, do mikrovlnky i do mrazáku?

Tefal MasterSeal Fresh je naše nejnovější řada kvalitních plastových dóz na potraviny se zaklapávacím víkem a 100% ochranou proti protečení, které vaše potraviny uchovají až 2x déle čerstvé. Vaše tělo i životní prostředí vám poděkují. 

Díky absenci škodlivého Bisfenolu A (BPA) a záruce 30 let se můžete spolehnout, že vám budou krabičky sloužit dlouhá léta bez zdravotních rizik a bez zbytečného odpadu. Plastové dózy MasterSeal Fresh jsou 100% hygienické a mají zabudované těsnění. Těsnění nemá žádné mezery, proto se mezi ním a víkem netvoří bakterie. Jídlo zůstává déle čerstvé. I umývání je díky němu ještě jednodušší. Navíc je krabičky možné mýt v myčce.

Rádi byste sobě či potomkovi připravili chutný domácí oběd do práce či do školy, ale máte strach, že by ho polovina zůstala v tašce či aktovce? Pevné těsnění se 100% ochranou proti protečení zajistí, že oběd zůstane v celku. V práci či ve škole už stačí otevřenou krabičku jen ohřát a skvělý oběd je na světě.
Tip: Potřebujete dělené přihrádky v krabičce? Pak je naše řada dóz Masterseal TO GO právě pro vás!
Nejen na nošení do školy, do práce či na piknik, ale i k uchování potravin doma se krabičky skvěle hodí. Kulaté i hranaté, mělké i hluboké, v objemech od 0,15l (na med, koření, sůl, cukr či kávu), přes 1,2l (ideální velikost na oběd) až do úctyhodných 10,8l (skvělé například na psí granule) padnou přesně vašim potřebám, ať už budete potřebovat uchovat jogurt, med, mouku, kávu, sůl, čaj, máslo, cukr, salát, rajčata, jídlo pro mazlíčky či dnešní večeři.

Potřebujete zmrazit ovoce, máslo, či jiné potraviny? Stejně jako do mikrovlnky můžou dózy MasterSeal Micro do mrazáku, kde vaše potraviny zůstanou ještě čerstvější, bez vniknutí či úniku pachů a vlhkosti!

Tip: Péct a uchovat jídlo v jedné nádobě? Jde to! S našimi dózami Masterseal Glass můžete upéct třeba lahodné lasagne a namísto zdlouhavého přendávání do druhé misky stačí zaklapnout víko stejně jako o všech ostatních potravinových dóz Tefal MasterSeal. 1 dóza, 2 použití, 1 mytí.

***************************************************************

Máte rádi slevy? Máme pro vás slevu 20 % na naše plastové dózy - MasterSeal Fresh ve dnech 28.8. - 6.9. 


Při nákupu na Alza.cz stačí jen v košíku zadat SLEVOVÝ KÓD: CZ20TEFALCZ 
Sleva se vztahuje na tyto kategorie:
***************************************************************

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše