Kapr na bílém víně, kyselé brambory na jehličí, marinovaná domácí zelenina, pečená skořice - vánoční recept od šéfkuchaře Martina Kolníka #tefalvanocnimenu
Počet osob
0
Obtížnost
lehký
Příprava
0 min
Vaření
0 min
Suroviny
2 filety kapra
150 ml bílého vína
6 předvařených brambůrek
3 větvičky jehličí
Domácí marinovaná zelenina
4 celé skořice
Sůl
Pepř
5 stroužků česneku
1 citron
Olej
Nové koření
Celý pepř
Ocet
Kapra si očistíme a nakrájíme na podkovičky (my máme filety). Filety opečeme v Cook4me+ na programu ryby a mořské plody, podlijeme bílým vínem a připravíme v páře po dobu 4 minut. Přidáme sůl, pepř, citron, česnek a dusíme. Předvařené brambůrky si nakrájíme na půlky, přivážeme na větvičky jehličí a opečeme v Cook4me+ (režim manuální nastavení, klasické vaření, opékání) po dobu 3 minut. Po opečení dochutíme solí a přidáme ocet. Zeleninu použijeme domácí nakládanou/marinovanou, je na každém, jakou si zvolí. Postup na marinovanou zeleninu mám takový, že si očistím zeleninu, vložím do sklenice a zaleju před vařením octem s vodou, solí, novým kořením, černým pepřem a nechám odstát. Ideálně minimálně týden, takto nechat v nálevu naloženou. Skořici rozmixujeme na prach v Mastechef Grande (mixovací nádoba s noži)
Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Tím, že budete pokračovat v prohlížení této stránky, přijímáte použití souborů cookies, které nám umožňují provádět měření návštěvnosti naší stránky, nabízet vám obsah a reklamy uzpůsobené vašim zájmům a sdílení obsahu na sociálních sítích.