V misce smíchejte gochujangovou pastu a majonézu a odložte stranou.
V malé misce smíchejte sójovou omáčku s medem.
Zahřejte Tefal pánev Unlimited na středním plameni a před přidáním ingrediencí počkejte, dokud Thermo-Spot úplně nezčervená.
Na pánev nalijte 1 lžíci oleje a opékejte zeleninové karbanátky 4 minuty z každé strany a přitom je stěrkou jemně zplošťujte. Po usmažení přelijte karbanátky směsí sójové omáčky a medu a dobře je ve směsi obalte.
Housky opečte v toustovači nebo pod grilem v troubě.
V malé misce smíchejte cukr, sůl, pepř a zbytek olivového oleje. Přidejte špenát a dobře promíchejte.
Spodní polovinu housek potřete trochou pikantní majonézy. Špenát rozdělte mezi housky a na každý položte zeleninový karbanátek. Posypte osmaženou cibulkou a přikryjte druhou polovinou housky.
Můžete podávat s chipsy nebo batáty.
Doporučené produkty