• Večeře
  • 17.11.2021

Krémová citronová polenta - recept v chytrém multifunkčním hrnci Tefal Cook4me+

b2cfbea6-a52e-416c-97ab-41b1ad3468d8.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
5 min
Vaření
Vaření
7 min

Suroviny

  • 200 g polenta
  • 40 g máslo
  • 1 l mléko
  • 1 ks citron (šťáva a kůra)
  • 150 ml tekutá smetana 15 % tuku
  • 4 špetky tymián
  • 1 špetka chilli papričky Espelette
  • sůl


POSTUP:

Připravte si ingredience.
 
Do nádoby vložte máslo, mléko, papričku Espelette, citronovou kůru a tymián.

Přidejte polentu.

image.png
Promíchejte dřevěnou špachtlí.

Doba vaření: 7 minut.

Šleháním smíchejte mléko a polentu.

Přidejte smetanu a citronovou šťávu, dobře vyšlehejte.

Podávejte.

DOBROU CHUŤ!
image.png

Doporučené produkty



Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše