• Večeře
  • 9.6.2022

Kuřecí supreme s bylinkovým máslem a grilovaným chřestem - recept od šéfkuchaře Ondřeje Slaniny na grilu Tefal Optigrill Elite

Kureci_supreme_s_bylinkovym_maslem_a_grilovanym_chrestem_final.jpg
Počet osob
Počet osob
2
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
0 min
Vaření
Vaření
0 min

Suroviny

Suroviny na 2 porce

  • 2 kusy kuřecího prsa s kostí a kůží
  • snítka plocholisté petržele
  • snítka tymiánu
  • 1 lžíce olivového panenského oleje
  • snítek oregana
  • 40 g másla
  • sůl
  • pepř
  • 1 stroužek česneku
  • 20 ml olivového oleje
  • 300 g bílého oloupaného chřestu
  • růžový pepř
  • 50 g másla
  • 100 ml bílého vína
  • 1 ks šalotka