• Večeře
  • 20.11.2021

Lehká houbová smaženice s fazolkami - recept v chytrém multifunkčním hrnci Tefal Cook4me+

c1dec951-c4a6-486f-9cee-40d94059769f.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
15 min
Vaření
Vaření
3 min

Suroviny

  • 700 g zelené fazolky
  • 500 g směs hub (žampiony, hříbky, lišky)
  • 30 g máslo
  • 200 g slanina na kostičky
  • 2 lžíce rostlinný olej
  • 1 lžíce jemně nasekaná petržel
  • 2 ks stroužek česneku, oloupaný, bez klíčku a nasekaný
  • 100 ml voda
  • sůl a pepř


POSTUP:

Připravte si ingredience.
image.png

Do nádoby nalijte olej.

Restujte houby s česnekem a kostičkami slaniny.
image.png

Přidejte fazole a vodu.
image.png

Přidejte koření.

Doba vaření: 3 minuty.

Přidejte máslo a petržel.

Promíchejte, aby se máslo rozpustilo a obalilo zeleninu.

DOBROU CHUŤ!

image.png

Doporučené produkty



Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše