• Rady & Tipy
  • 12.9.2023

Mobilní aplikace My Tefal pro Android a iOS - objevujte stále nové a inspirující recepty

4.5 (13x)
1200x675 tef app CZ.jpg

Milujete vaření? Chcete objevovat nové recepty, které byste mohli doma vyzkoušet? Hledáte snadno použitelnou mobilní aplikaci, která vám pomůže najít chutné recepty? Už nehledejte - mobilní aplikace My Tefal pro Android a Tefal pro Apple je tady! Přečtěte si náš článek, kde se dozvíte další informace o funkcích mobilní aplikace My Tefal a o tom, jak ji můžete používat k objevování nápaditých receptů a ještě více si usnadnit život v kuchyni.

Úvod do mobilní aplikace My Tefal pro Android a Apple

Značka Tefal, která je celosvětovým lídrem v oblasti kuchyňského nádobí a výrobků na vaření, vyvinula mobilní aplikaci, která vám ještě více zpříjemní domácí vaření.  

Mobilní aplikace My Tefal je k dispozici pro zařízení se systémem Android  Apple iOS a je plná funkcí, které usnadňují vyhledávání receptů a tvorbu nákupních seznamů. Aplikace je ke stažení a používání zdarma a byla navržena tak, aby nejen skvěle vypadala, ale zároveň byla i plně funkční, uživatelsky přívětivá a nabízela intuitivní ovládání. 

Po stažení získáte přístup ke stovkám nápaditých receptů pro přípravu domácích pokrmů, zároveň si však můžete užít spoustu personalizovaných služeb. 

Funkce mobilní aplikace My Tefal

Mobilní aplikace My Tefal je plná funkcí, které vám usnadní objevování inspirujících, chutných a zdravých receptů. Mezi hlavní funkce aplikace patří:  

  • Funkce vyhledávání, která vám umožní rychle najít recepty podle ingrediencí, typu pokrmu, doby přípravy, obtížnosti a produktu.
  • Funkce "V mé lednici", která vám pomůže najít recepty z ingrediencí, které máte doma. 
  • Sekce "Inspirace", která vybírá recept dne. 
  • Sekce “Průvodci vařením”, která nabízí správný postup vaření pro vaši přísadu. 
  • Sekce “Nakupování” vám umožní tvořit si vlastní nákupní seznamy, které se dají stahovat a sdílet ve zprávách. 
  • "Plán" je funkce, díky které si můžete naplánovat individuální jídelníček dopředu. Předchozí jídelníčky se ukládají po dobu 3 měsíců, takže si můžete kdykoliv ověřit, zda se některé pokrmy neopakují příliš často.

Výhody používání mobilní aplikace My Tefal 

Mobilní aplikace My Tefal je neocenitelným nástrojem pro každého, kdo rád vaří. Zde jsou uvedeny některé z hlavních výhod používání aplikace: 

  • Získáte přístup ke stovkám chutných receptů z celého světa. 
  • Své oblíbené recepty si můžete uložit nebo je řadit do sešitů. 
  • Můžete si vytvořit nákupní seznam pro vaše příští vaření. 
  • Pomocí aplikace můžete vařit se svými produkty: multifunkčními hrnci Cook4Me, horkovzdušnými fritézami Easy Fry a kuchyňskými roboty Coach & i-Coach Touch.
  • Propojení aplikace přes Bluetooth s produkty: multifunkčním hrncem Cook4Me Touch a kuchyňským robotem i-Coach Touch. 

Jak stáhnout a nainstalovat mobilní aplikaci My Tefal 

Mobilní aplikace My Tefal je k dispozici zdarma pro zařízení Android i iOS. Aplikaci si můžete stáhnout a nainstalovat z App Store nebo Google Play Store. 

Chcete-li aplikaci stáhnout z App Store, otevřete App Store, vyhledejte "Tefal" a poté klepněte na tlačítko "Get" nebo "Install". Aplikace se poté stáhne a nainstaluje do vašeho zařízení. 

Chcete-li aplikaci stáhnout z obchodu Google Play, otevřete obchod Google Play, vyhledejte položku "Tefal" a poté klepněte na tlačítko "Instalovat". Aplikace se poté stáhne a nainstaluje do vašeho zařízení. 

Videonávod najdete na našem YouTube. 

Prozkoumání různých receptů dostupných v mobilní aplikaci My Tefal 

Abyste mohli začít prozkoumávat stovky dostupných receptů, je třeba splnit pár úvodních kroků.  

Nejprve vás aplikace vyzve k tomu, abyste zvolili jazyk, ve kterém budete aplikaci používat.  

Následně se vám objeví uvítací obrazovka, kde budete mít možnost se přihlásit k již existujícímu účtu, nebo se registrovat. Pokud účet ještě nemáte, klikněte na možnost “Začít”.  

V dalším kroku si zvolíte, jaký produkt od Tefalu vlastníte a přejděte na “Další”. Produkt si můžete dokonce i pojmenovat nebo přidat příslušenství, které k němu máte. 

Dále vás aplikace vyzve k tomu, abyste se připojili ke komunitě. Díky této funkci můžete vyhledávat recepty postavené na tom, co máte zrovna doma v lednici, jednoduše najít své oblíbené recepty nebo si tvořit nákupní seznamy. Pokud si přejete tyto možnosti využívat, klikněte na “Vytvořit účet”. Pro vytvoření nového účtu zadáte své údaje a heslo. Na zadanou emailovou adresu vám následně přijde email pro potvrzení účtu. Nyní je načase umožnit aplikaci, aby vás lépe poznala. Ze zobrazených možností zvolíte, pro kolik lidí vaříte a klikněte na “Hotovo!”. V tuto chvíli je aplikace připravená k používání. 

Aplikace má snadno použitelnou funkci “Vyhledat”, která vám umožní rychle najít recepty na základě ingrediencí, typu pokrmu nebo kuchyně. Můžete také procházet sekci "Inspirace", kde najdete kreativní tipy a nápady na přípravu chutných pokrmů. V sekci “Můj svět” lze jednoduše tvořit sešity s vlastními recepty a v sekci “Nakupování” si můžete tvořit seznam, co je třeba koupit pro vaše vaření. 

Hledejte recepty podle toho, co máme zrovna v lednici 

Chcete se pustit do vaření, ale nemáte čas zajít na nákup potřebných surovin? Nevadí! V aplikaci My Tefal můžete snadno hledat recepty, podle toho, co máte zrovna v lednici. 

Stačí v aplikaci přes tlačítko “Vyhledat” přejít na funkci “V mé lednici”. Jakmile na tuto funkci kliknete, budete moct hledat recepty, podle toho, co máte zrovna doma. Kliknutím na “Přidat přísady” vyberete suroviny, které máte doma, můžete využít i přehledný seznam ingrediencí. Poté vám aplikace navrhne recepty, které můžete z těchto ingrediencí připravit. Až si vyberete recept, na který máte chuť, aplikace vám poskytne pokyny krok za krokem, jak pokrm připravit. 

Tipy a triky pro používání mobilní aplikace My Tefal 

Mobilní aplikace My Tefal je skvělým nástrojem pro každého, kdo rád vaří. Zde je několik tipů a triků, které vám pomohou využít aplikaci na maximum: 

  • Používejte při funkci “Vyhledat” filtry. Při hledání můžete využít filtr, který vám umožní hledat recepty přesně podle vašich požadavků. Můžete si zvolit recepty podle chodu (dezert, hlavní chod, předkrm), dále nastavit požadovanou dobu přípravy, náročnost receptu ve třech úrovních nebo přidat, jaké máte zrovna příslušenství k výrobku Tefal. 
  • Najděte novou inspiraci každý den! V sekci “Inspirace” uvidíte navrhovaný recept pro dnešní den, který vám poslouží jako nápad, co můžete uvařit. 
  • Vařte jen pro tolik lidí, kolik opravdu potřebujete. U samotných receptů si můžete jednoduše zvolit, pro kolik osob budete pokrm připravovat. Následně se vám přepočítají hodnoty u ingrediencí.  
  • Našli jste recept, ale nemáte doma potřebné ingredience? Není problém! Pod seznamem ingrediencí klikněte na tlačítko “Přidat do nákupního seznamu”. Potřebné ingredience se vám přidají do nákupního seznamu, ten můžete jednoduše sdílet s přáteli či partnerem prostřednictvím aplikací, jako je Messenger nebo WhatsApp. Během nákupu můžete díky checklistu jednoduše odškrtávat nakoupené suroviny.  
  • Ukládejte si zajímavé recepty! Zaujal vás nějaký recept a chcete si ho uložit pro příště? Recepty uložíte pomocí ikonky “uložit”, zároveň je můžete řadit do svých sešitů a kdykoliv se k nim vrátit. 
  • Sledujte novinky značky Tefal! Obsah z Tefal Blogu je nyní dostupný přímo v aplikaci. 
  • Pokud si zvolíte jiný jazyk než český, je možné využít mezinárodní recepty v manuálním režimu a to třeba i pro přístroje, které u nás aplikaci nemají, tedy v angličtině třeba Actifry a další
  • Jak přepnout jazyk aplikace? Stačí přejít do sekce “Můj svět”, kde klikněte na ikonku “Nastavení”. Tam můžete změnit zemi/jazyk. 

Uživatelské recenze mobilní aplikace My Tefal 

Mobilní aplikace My Tefal byla uživateli dobře přijata, mnozí z nich si pochvalují její uživatelsky přívětivý design a užitečné funkce. Zde jsou některé z uživatelských recenzí aplikace: 

“Skvělá aplikace pro správu všech mých varných zařízení Tefal na jednom ovladatelném místě. Najdete zde spoustu chutných receptů. Bonusem je možnost mít nákupní seznam pro jednotlivá jídla.” 

“Díky aplikaci je vaření s mým Cook4Me zábavné a snadné!” 

 “Ovládání hrnce přes aplikaci a upozornění na dokončení vaření je super!” 

Proč byste si měli stáhnout mobilní aplikaci My Tefal 

Mobilní aplikace My Tefal je neocenitelným nástrojem pro každého, kdo rád vaří. Je nabitá funkcemi, které usnadňují vyhledávání a vytváření chutných receptů.  

  • Nová inspirace na každý den. 
  • Objevujte recepty podle svých chutí a produktů Tefal. 
  • Postupujte krok za krokem, abyste vařili s lehkostí.
  • Užijte si spoustu personalizovaných služeb.
  • Vytvářejte sešity se svými oblíbenými recepty. 
  • Ukládejte si nákupní seznamy.

Mobilní aplikace My Tefal je živý projekt, na kterém se neustále pracuje, vylepšuje se a v budoucnu se na ní pracovat bude. Stáhněte si mobilní aplikaci My Tefal ještě dnes a začněte objevovat lahodné recepty! 

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše