• Rady & Tipy
  • 1.11.2022

Multifunkční vaření v horkovzdušné fritéze

Multifunkční vaření v horkovzdušné fritéze 1.png

Nahraďte tři domácí spotřebiče v kuchyni jedním. Poradíme vám, jak využít horkovzdušnou fritézu, gril a vaření na páře v jednom přístroji. Uvařte si v jednom přístroji multifunkčně - ušetříte díky tomu místo v kuchyni i elektrickou energii a zároveň uděláte dobrou službu také svému zdraví.

Je horkovzdušná fritéza zdravá?

Chtěli byste vědět, zda je fritování v horkovzdušné fritéze zdravé? Křupavé hranolky, smažené kuřecí řízky nebo smažený sýr si v tomto elektrospotřebiči můžete připravit opravdu bez výčitek. Horkovzdušná fritéza podporuje zdravé fritování. Všechny smažené pochoutky si v ní uděláte bez oleje nebo pouze na několika kapkách oleje.

Jak vůbec zdravá fritéza funguje? Pod jejím víkem naleznete topné těleso, které ohřívá vzduch uvnitř. A právě horký vzduch během horkovzdušného smažení neustále cirkuluje kolem hranolek, kuřecích stripsů, sýru obaleného v trojobalu či dalších připravovaných pokrmů. Zdravá fritéza tedy staví na dokonalé rovnováze regulace teploty a horkého vzduchu - právě tato kombinace je zárukou křupavých a dozlatova opečených pokrmů, které připravíte na minimu oleje nebo zcela bez něj.

Multifunkční vaření v jednom hrnci: V hlavní roli horkovzdušná fritéza 3v1

Zajímá vás, jaké spotřebiče dokáže horkovzdušná fritéza nahradit? Je jich hned několik. Tento spotřebič vám skvěle poslouží nejen ke svému původnímu účelu, kterým je zdravé fritování bez oleje. Horkovzdušnou fritézu využijete i jako elektrický gril a také jako hrnec na vaření v páře.

Multifunkční vaření v jednom hrnci nabízíhorkovzdušná fritéza 3v1 Tefal Easy Fry & Steam, díky níž si můžete užít neomezené možnosti chutného a zdravého vaření. Tento elektrospotřebič kombinuje tři technologie pro multifunkční vaření, a to horkovzdušné fritování, zdravé grilování a vaření na páře. V horkovzdušné fritéze 3v1 Tefal Easy Fry & Steam chutně a zdravě uvaříte jídlo pro celou rodinu. Jelikož svou funkcí zastane celkem tři kuchyňské spotřebiče, zároveň díky ní ušetříte místo na své kuchyňské lince.

Multifunkčně uvařit v horkovzdušné fritéze zvládnete spoustu jídel

V jednom přístroji, který s přehledem zvládá zdravé fritování, vaření v páře i grilování, zvládnete uvařit desítky chutných a zdravých pokrmů. V horkovzdušné fritéze 3v1 připravíte jídla z masa, zeleniny, brambor nebo sýrů. Jaké konkrétní recepty můžete vyzkoušet?

Pokud horkovzdušnou fritézu 3v1 využijete jako elektrický gril, nebudete si moci vynachválit třeba grilovaný hermelín nebo grilovaný burger z hovězího mletého masa. V horkovzdušné fritéze si připravte zase křupavé kuřecí stripsy nebo batátové hranolky. Jestliže naplníte zásobník přístroje 3v1 Tefal Easy Fry & Steam vodou a zvolíte funkci vaření v páře, můžete si užít chuť křehkých ryb i svěží měkkou zeleninu nabitou vitamíny a živinami.

Zdravá fritéza Tefal Easy Fry & Steam šetří elektrickou energii

Při vaření v horkovzdušné fritéze 3v1 Easy Fry & Steam výrazně ušetříte díky kombinovaným režimům čas a tím pádem také elektrickou energii. Jak je to možné? Tento přístroj je až o 52 procent rychlejší než klasická trouba. Horkovzdušné smažení a vaření v páře navíc nevyžadují předehřev, a proto nedochází k nadměrné spotřebě elektřiny.

Jelikož Tefal Easy Fry & Steam podporuje zdravé multifunkční vaření, přijde vám vhod, pokud se držíte zásad zdravého životního stylu nebo pokud také hubnete. Připravíte si v něm nejen zdravé pokrmy v páře, ale také se díky němu nebudete muset vzdát grilovaných či smažených pochoutek.

Jakým způsobem tuto zdravou fritézu čistit? Vnitřní část zařízení vyčistěte vlhkou houbičkou namočenou v jarové vodě. Následně fritézu dočistěte houbičkou namočenou v čisté vodě. Zdravou fritézu nikdy neponořujte pod vodu ani ji neoplachujte přímo pod tekoucí vodou. Aby vám sloužila k vaší spokojenosti, také na ni nepoužívejte drsné abrazivní houby a abrazivní či agresivní čisticí prostředky. Dejte raději přednost jemným ekologickým produktům.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše