• Večeře
  • 27.11.2021

Opečený pórek s cibulí a slaninou - recept v chytrém multifunkčním hrnci Tefal Cook4me+

318c4fb3-6a16-40cf-983a-d562b4c3c4ca.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Náročnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
25 min
Vaření
Vaření
5 min

Suroviny

  • 4 ks velký pórek
  • 100 g  kousky slaniny
  • 1 ks cibule, oloupaná a nakrájená
  • 2 ks brambory, oloupané a nakrájené na kostičky
  • 300 g oloupané a nakrájené houby
  • 2 lžíce rostlinný olej
  • sůl, pepř

POSTUP:

Připravte si přísady.
image.png

Rozkrojte zelené části pórků na dva díly.

Svažte k sobě oba díly od jednoho konce k druhém, jako byste svazovali pečeni.
image.png

Nalijte olej do hrnce.

Osmažte cibuli a kousky slaniny.

Přidejte houby a povařte, aby zmenšily objem.

Osolte.

Přidejte brambory.

Promíchejte.
image.png

Odstraňte 2/3 této směsi.

Zakomponujte pórky a postupně vracejte směs zpět do hrnce.

Přilijte 1/2 hrnku vody.
image.png

Příprava v tlakovém hrnci: 5 minut.

Pečené pórky podávejte navrstvené na zeleninu a kousky slaniny.

DOBROU CHUŤ!

image.png

Doporučené produkty






Tím, že budete pokračovat v prohlížení této stránky, přijímáte použití souborů cookies, které nám umožňují provádět měření návštěvnosti naší stránky, nabízet vám obsah a reklamy uzpůsobené vašim zájmům a sdílení obsahu na sociálních sítích.

Zjistit více a nastavit soubory cookies.