• Rady & Tipy
  • 23.9.2020

Pařte s námi! Podzimní módní přehlídka ručních napařovačů je tu.

Access_steam_Tefal_Parte s nami CZ.png

Ať už budou pařby v rámci pařížského týdne módy online či naživo, módní návrháři se neobejdou bez napařovačů! Co by taky diváci řekli, kdyby byl návrhář pod parou a na molo poslal modelky či modely s pomačkanými šaty? Přitom na módních přehlídkách není čas na sálodlouhé žehlení. Všechno musí být tip ťop. Jak se tedy vypořádat se situací, kdy modelka musí ihned na molo a přitom mají šaty na exponovaném místě záhyb?

Přesuňme se z pařížského týdne módy domů. Ranní vstávání na důležitou schůzku a ejhle - košile či šaty jsou pomačkané! Co teď? Vytáhnout žehlicí prkno, nalít vodu do žehličky, zapnout žehličku a počkat až se nahřeje. V průběhu žehlení přehazovat šaty či košili ze strany na stranu, vypnout žehličku, počkat až vychladne, uklidit žehličku a prkno, aby je náhodou domácí mazlíček neshodil? Záležitost minimálně na 15 minut.

Módní návrháři jsou na takové situace nachystaní, ale co vy? Tefal do boje proti pomačkání posílá hned 3 zástupce z kategorie ručních napařovačů, které si představíme níže a které zajistí, že všechny záhyby zmizí jako pára nad hrncem.

Access Steam+

Stačí jednoduše naplnit vyjímatelnou nádobku na vodu, strčit Access Steam+ do zásuvky, během zahřívacích 40 sekund pověsit košili, šaty, triko či jiný kus oděvu na skříň nebo na dveře a jde se na to! 3 metrový kabel zajistí, že napařovač i bez prodlužky dosáhne kamkoliv a 4 nástavce pomohou s jakýmkoliv kusem oblečení - kartáčový nástavec pro žehlení silnějších látek, látkový nástavec pro jemné tkaniny, nástavec na dokonalé puky na kalhotech či saku a odstraňovač žmolků. V balení navíc najdete i praktický háček na dveře pro zavěšení ramínka.
Access Steam +.jpg


Access Steam+ má vyhřívanou žehlící desku pro ještě lepší odstranění záhybů, která zároveň zabraňuje kondenzaci páry, takže si košili či šaty můžete hned obléknout. A neomezujte se jen na oděvy, s ručním napařovačem.Osvěžíte a vydezinfikujete i polštáře, dětskou sedačku, závěsy nebo batoh!


Access Steam First

A co kdybychom vám řekli, že to jde ještě rychleji a snadněji? Access Steam First je totiž zahřátý už za 15 sekund, navíc váží jen 850g, takže se vám bude napařovat ještě snáz a to klidně i na cestách. Nádržka na vodu je menší než u dospělejšího bráchy Access Steam +, ale také je vyjímatelná, takže i při větším počtu oděvů je možné v průběhu napařování vodu doplňovat. Stejně jako u všech napařovačů ničí intenzivní pára bakterie, roztoče, pachy, pyly a alergeny, takže je možné jej použít nejen na oblečení.

Access Steam Pocket

Exkluzivní skládací hlava, lehká konstrukce a zahřívání pouhých 15 sekund - záruka dokonale rovného oblečení, ať už se ocitnete kdekoliv. Navíc díky vylepšené stabilitě a automatickému vypnutí můžete narychlo utéct z hotelového pokoje bez strachování se, že se napařovač propálí až do pokoje pod vámi.
Všechny 3 napařovače skvěle poslouží při každodenním paření, pařit můžete před odchodem do práce, na dovolené, nebo klidně v kanceláři. Hlavní rozdíly jsou ve skladnosti, velikosti nádobky na vodu a vlastnostech jako je vyhřívaná žehlící deska či rychlost nahřátí - vyberte si ten správný, který bude sedět vašim potřebám!

Vysoký parní výkon napařovačů ničí až 99% zárodků, bakterií, roztočů, pachů, pylu a alergenů, navíc tak budou vaše oděvy svěží a dokonale čisté! Pára se aktivuje až po stisknutí spínače, s automatickým vypnutím jsou tak naše napařovače ještě bezpečnější a vhodné pro všechny druhy oděvů, včetně například hedvábí.

Doporučené produkty


Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše