Předehřejte troubu na 180 °C.
Do přístroje nasaďte šlehací nástavec a přidejte 40 g mouky, 500ml mléka a muškátový oříšek. Osolte a opepřete. Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte "Start".
Přidejte 40 g másla po kouskách vrchním otvorem ve víku a stiskněte "Start".
Odložte a vymyjte přístroj. Nakrájejte na kousky 180 g kuřete, 100 g telecího a bramborové šišky. Oloupejte šalotku a přidejte jí do přístroje s nasazeným sekáčkem. Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte "Start".
Nasaďte mixovací nástavec a přidejte zbylých 20 g másla a lžíci oleje. Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte "Start".
Vrchním otvorem ve víku přidejte všechno nakrájené maso a 100 ml vývaru. Přiklopte a utěsněte víko a stiskněte "Start".
Po 15 minutách přidejte 180 g žampionů a bramborové šišky.
Slijte přebytečný vývar a přidejte bešamel.
Přiklopte víko a stiskněte "Start".
Vytvarujte a naplňte pirohy.
Dejte do trouby na 20 minut.
Doporučené produkty