• Večeře
  • 17.11.2021

Polévka ze tří druhů fazolí - recept v chytrém multifunkčním hrnci Tefal Cook4me+

52255935-f69b-4f1d-9e0f-410233241136.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
10 min
Vaření
Vaření
5 min

Suroviny

  • 100 g zelené fazolky, omyté a na malé kousky
  • 100 g vařené fazole haricot
  • 100 g vařené červené fazole
  • 60 g drobné těstoviny
  • 1/2 cibule, oloupaná a jemně nasekaná
  • 100 g uzená nebo neuzená slanina na kostičky
  • 20 lístků čerstvá bazalka, omytá a jemně nasekaná
  • 4 lžíce strouhaný parmazán (nebo jiný sýr)
  • 700 ml zeleninový vývar (nebo voda)
  • sůl, pepř

POSTUP:

Připravte si ingredience.
 
image.png

Cibuli oloupejte a najemno nakrájejte.

Lístky čerstvé bazalky omyjte a najemno nakrájejte.

Do nádoby vložte všechny ingredience kromě parmazánu a bazalky.
image.png

Jemně ochuťte kořením.

Doba vaření: 5 minut.

Rozdělte do talířů.

Ozdobte bazalkou a parmazánem.

DOBROU CHUŤ!


image.png

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše