Kimchi zelí sceďte a nakrájejte.
Zahřejte Tefal pánev Unlimited na středním plameni a před přidáním ingrediencí počkejte, dokud Thermo-Spot úplně nezčervená.
Rozpusťte máslo a smažte kimchi s pastou gochujang na vysoké teplotě po dobu 3 minut. Dejte stranou. Opláchněte a otřete pánev.
Zahřejte pánev na středním plameni a před přidáním ingrediencí počkejte, dokud Thermo-Spot úplně nezčervená.
Vezměte tortillu a rozložte na ni polovinu sýra. Umístěte 2 polévkové lžíce uvařeného kimchi rovnoměrně na sýr. Navrch položte další tortillu. Pevně na ni zatlačte a vařte 6 až 7 minut na mírném ohni, 2x až 3x otočte, aby obě strany zezlátly.
Jakmile se sýr rozpustí, vyjměte tortily z pánve.
Nakrájejte tortilu na 4 kusy a podávejte se smetanou, cibulí a koriandrem. Opakujte postup se všemi tortilami.
Kimchi je korejská kysaná kořeněná zelenina. Koupíte ji v bio obchodech nebo asijských supermarketech.
Doporučené produkty