• Večeře
  • 8.12.2023

Růžičková kapusta s lanýži

kapusta vánoční.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
10 min
Vaření
Vaření
7 min

Suroviny

  • 800 g růžičkové kapusty vařené pod tlakem
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 3 jarní cibulky nakrájené na tenké plátky
  • 2 limetky, šťáva a kůra
  • 4 lžíce nadrobno nasekané pažitky
  • 2 lžíce pražených piniových oříšků
  • 3 lžíce sušených brusinek
  • 2 lžíce lanýžového oleje
  • 40 g čerstvě strouhaného parmazánu
  • Sůl, pepř

Připravte si ingredience. Pažitku nakrájejte najemno.

Do nádoby nalijte olej. Přidejte růžičkovou kapustu, cibuli, citronovou kůru, sůl a pepř.

Opékejte 4 minuty, poté přidejte citronovou šťávu a nechejte odpařit.

Tlakové vaření: 7 minut.

Podávejte horké s lanýžovým olejem a zbytkem ingrediencí.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše