• Rady & Tipy
  • 17.1.2022

Rychlá dezinfekce oblečení žehlením, ale bez žehličky

01_22_Tefal_FB_1200x675_CareForYouCZ.png

Máme pro vás zajímavý tip, jak rychle a elegantně vyžehlit vaše oblečení bez práce a bez žehličky. K tomu zvládnete oblečení ještě řádně vydezinfikovat. Vyzkoušejte napařovací samožehličku Tefal Care For You, která při žehlení zlikviduje až 99 procent všech virů a bakterií.

S dezinfekcí oblečení vám pomůže Tefal Care For You: Jak funguje?

Napařovací samožehlička Tefal Care For You má tvar speciální napařovací skříně, která udělá všechnu práci za vás. Do této napařovací skříně stačí vložit na věšácích až 4 kusy oblečení, zavřít speciální roletu směrem vzhůru a následně přístroj zapnout.

Tefal Care For You začne po zapnutí sám žehlit a dezinfikovat s využitím zcela přírodní páry s výstupem až 65 gramů za minutu. Tato napařovací skříň za vás automaticky vyžehlí za pouhých 10 minut a prádlo účinně dezinfikuje za 40 minut. Vaším úkolem je pouze její správné nastavení - o nic dalšího se již nemusíte starat a žehlení i dezinfekci oblečení máte prakticky bez práce.

V případě spojení intenzivního parního výkonu a 40minutového dezinfekčního cyklu své oblečení v samožehličce Tefal Care For You zbavíte nepříjemných pachů (třeba pachu po grilování nebo cigaretách) a zároveň jej (jak už jsme uvedli) účinně dezinfikujete. Napařovací skříň Tefal Care For You totiž zabíjí až 99,99 procent všech virů a bakterií. Využít ji proto můžete také jako dezinfekci na oblečení po covidu.

V Tefal Care For You můžete žehlit a dezinfikovat všechny látky a domácí textilie

Zajímá vás, jaké druhy látek můžete v napařovací skříni Tefal Care For You žehlit a dezinfikovat? Tato samožehlička představuje dokonalé řešení pro všechny druhy látek. V Tefal Care For You tedy lze žehlit a dezinfikovat bez rizika spálení a dalšího poškození veškeré látky včetně viskózy, hedvábí nebo vlny. V napařovací skříni bez obav vyžehlíte a vydezinfikujete také záclony, deky přehozy, ale i polštáře, peřiny nebo dětské plyšáky. 

Jaké oblečení napařovací skříň sama vyžehlí? Nejen košile a svetry

Samožehlička Tefal Care For You představuje revoluci v žehlení, protože velmi usnadňuje péči o oblečení. Zajímá vás, co vše za vás vyžehlí? Napařovací skříň je skvělým způsobem, jak žehlit pánskou košili, aniž by na ní zůstal jediný záhyb. Tuto funkci využijete zejména po ránu, pokud chcete být před příchodem do práce či na pracovní schůzku perfektně upravení.

Pomocí napařovací samožehličky Tefal Care For You dále vyžehlíte trička, halenky, kalhoty, ale i kabáty, obleky a zimní bundy. Zajímá vás také, jak žehlit svetr? I s tímto kouskem oblečení si Tefal Care For You poradí na jedničku s hvězdičkou.

Tipy, co dělat, aby napařovací samožehlička fungovala správně

Ptáte se, co konkrétně je třeba, aby napařovací skříň Tefal Care For You správně fungovala? Vaším jediným úkolem je před zapnutím tohoto přístroje naplnit jeho vyjímatelnou nádrž vodou. Velká vyjímatelná nádrž na vodu napařovací samožehličky Tefal Care For You má objem 2 litry, což je ostatně zárukou dlouhého samostatného žehlení i dezinfikování oblečení.

Čištění napařovací skříně Tefal Care For You: Co je vaším úkolem?

Zajímá vás také, zda se musíte o napařovací samožehličku Tefal Care For You pravidelně starat? Po každém žehlení nebo dezinfikování oblečení ji správně očistěte. Samožehličku nejprve vypněte z elektřiny a počkejte zhruba hodinu, až zcela vychladne.

Následně otřete roletu napařovací skříně vlhkým hadříkem a v dalším kroku vyjměte ze zařízení filtr, ze kterého odstraňte veškeré nashromážděné nečistoty. O odvápnění Tefal Care For You se již starat nemusíte, protože tento přístroj má v sobě zabudovanou ochranu proti vodnímu kameni.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše