• Rady & Tipy
  • 24.7.2020

Rychlé a snadné žehlení? S IXEO QT1020 bleskově vyžehlíte oblečení všeho druhu

Rychlé a snadné žehlení S IXEO QT1020 bleskově vyžehlíte oblečení vše.png

Chcete žehlit snadno, rychle a pokud budete mít štěstí, tak úplně zdarma? Zahoďte žehlicí prkno a starou žehličku, přichází vertikální parní žehlička IXEO QT1020, kterou navíc můžete vyhrát v naší instagramové soutěži! Odpověď na soutěžní otázku najdete v textu tohoto článku.

Z napařovače se stane váš parťák, bez kterého nedáte ani ránu


Žehlení patří mezi nejméně oblíbenou činnost v domácnosti. Prádelní koš plný nevyžehleného prádla je pro mnoho z nás jako noční můra. Také se v rodině hádáte, kdo se do žehlení nakonec pustí? Od teď už nemusíte. Pozvěte k sobě domů vertikální parní žehličku IXEO QT1020, se kterou všechno oblečení vyžehlíte opravdu bleskově a velmi snadno. Díky své všestrannosti se pro vás stane nepostradatelným parťákem, bez kterého nedáte ani ránu. A možná, že vás žehlení začne konečně bavit.


IXEO v sobě spojuje nový způsob žehlení a napařování oděvů. Díky přenosné a lehké základně ho totiž můžete použít kdykoliv a kdekoliv. Vaše košile, trička, šaty nebo kalhoty rychle vyžehlí nebo i účinně napaří a odstraní všechny bakterie a další choroboplodné zárodky. IXEO si poradí s 99,9 procenty z nich a zároveň oblečení osvěží a odstraní z něj všechen zápach.
“Soutěžte s námi o IXEO QT1020: Napište do komentářů na našem Tefal Instagramu, za jak dlouho se tato vertikální napařovací žehlička zahřeje a je připravena k použití. Odpověď najdete v tomto článku.”


Oblečení perfektně vyžehlíte i bez žehlícího prkna


Když přijde na žehlení, dáte si k tomu rádi víno a přitom sledujete svůj oblíbený seriál? Požitek vám ještě znásobí tento šikovný pomocník a jeho třípolohové žehlicí prkno, které umožňuje ergonomicky vylepšené a pohodlné vertikální i nakloněné parní žehlení. IXEO však obsahuje rovněž vylepšené funkce, díky kterým oblečení perfektně vyžehlíte i bez žehlicího prkna, například na ramínku na skříni.

Rychlé a snadné žehlení S IXEO QT1020 bleskově vyžehlíte 2.png

Tento chytrý parťák do každé domácnosti se vám zalíbí i proto, že budete držet v ruce žehlicí hlavici, která je o polovinu lehčí nežli klasická napařovací žehlička mimo jiné pro to, že nádrž na vodu je umístěna v základně. Ta má objem jeden litr, tudíž při žehlení nebudete muset vodu tak často doplňovat jako u klasické napařovací žehličky. Z vašeho oblíbeného seriálu, který sledujete při žehlení, vám tak nic neuteče.

********************************************************************
Tip: IXEO QT1020 dokáže opravdu mistrné kousky. Nevěříte? Mrkněte na  toto video.
********************************************************************

IXEO QT1020 nastaví automaticky teplotu žehlení za vás


Pokud vám u klasických napařovacích žehliček vadí, že je vždy musíte nastavit na konkrétní typ materiálu i na konkrétní teplotu, v případě této chytré parní žehličky si s tím rozhodně lámat hlavu nemusíte. IXEO totiž má v sobě zabudovaný systém Smart Protect, v rámci kterého se teplota žehlení přizpůsobí všem oděvům, a to bez nutnosti nastavení. Poradí si i s těmi nejjemnějšími, jako je třeba hedvábí.


Pokud nesnášíte žehlení košil nebo halenek, které obsahují spoustu záhybů, parní žehlička vám tuto činnost výrazně usnadní. Pára tohoto přístroje je tak výkonná, že vám postačí jejich rychlé prožehlení, díky čemuž ušetříte spoustu času i nervů. Pokud se zrovna pouštíte do žehlení s IXEO QT1020, pára se po spuštění přístroje zahřeje za pouhých 45 sekund a poté je již přístroj připraven k použití. Blesková péče o oblečení všeho druhu nikdy nebyla tak snadná!

Víte, že? IXEO obsahuje také praktické příslušenství - a to třeba kartáčový nástavec určený pro těžké tkaniny nebo spony k upevnění oděvů na žehlicím prkně.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše