• Rady & Tipy
  • 14.10.2020

Rychlovarná konvice, u které se nespálíte. Připravíte jednoduše dětskou kaši i mléko!

Tefal  Ket_Digital_10_20_1200x628_CZ.png

S rychlovarnou konvicí Tefal Digital Display připravíte vaše nápoje s tou nejpřesnější teplotou. Tato rychlovarná konvice vodu pouze nevaří, ale neustále měří její aktuální teplotu. Stačí jen jednou zmáčknout tlačítko. Moderní funkce oceníte hlavně při přípravě různých druhů čaje, kávy či teplé kaše. Díky digitálnímu displeji a elegantnímu designu s dvojitou stěnou vám bude konvice zpříjemňovat přípravu vašich teplých nápojů každý den!

Máte 30 sekund? Podívejte se na krátké představení konvice Tefal Digital Display:

Nabitá funkcemi

2 tlačítka a přesto tolik možností! Vyberte si až z 5 možností nastavení teploty: 40°C, 70°C, 80°C, 90°C nebo 100°C přesně pro váš nápoj či pokrm!
Spěcháte a potřebujete vodu “prostě ohřát” pak stačí jen jeden dotek tlačítka 100°C - konvice hned začne ohřívat až do bodu varu.
Tefal Ket Digital 2 tlacitka.jpg
Tlačítko teploměr je multifunkční, nejprve si představíme 5 teplotních variant ohřevu, ze kterých si můžete vybrat:

40°C dětské - kojenecké mléko, dětská kaše 
70°C bílý čaj 
80 - 85°C zelený čaj, nechejte louhovat pouze 3 minuty
90°C čerstvě mletá káva, oolong čaj, nechejte louhovat 7 minut
95/100°C vroucí voda/ovocné čaje, černý čaj, nechejte louhovat 5 minut

Tefal Ket Digital stupnice.jpg
Udržujte stálou teplotu
Také se vám členové domácnosti na snídani schází kdy se jim zachce? S funkcí Udržovat teplotu, kterou zapnete podržením tlačítka teploměru v průběhu ohřívání nebo do 25 sekund po skončení cyklu, konvice uchová vodu v požadované teplotě až po dobu 30 minut!


TIP: Potřebujete si odlít do vlastního šálku, ale rádi byste, aby voda zůstala teplá i pro další zájemce? Postavte konvici zpět na stojan, stiskněte tlačítko 100°C (konvice si pamatuje poslední nastavení požadované teploty) a následně podržte tlačítko keep warm, voda v této teplotě vydrží dalších 30 minut.


Moderní, praktický design

Dvojitá stěna zajistí, že i když jsou všechny součásti, které přichází do kontaktu s vodou z kovu, zůstává při doteku vnější povrch konvice chladný, nehrozí tedy popálení jako u konvic s jednou stěnou! Lesklý design pak usnadní údržbu a odstraňování nečistot. S odnímatelným filtrem ve výlevce nemá vodní kámen ani v domácnosti s tvrdou vodou žádnou šanci, výlevka je navíc krásně přesná a nehrozí, že byste vodu nechtěně vylili, tak jako se u některých konvic se špatně designovaným hrdlem stává. 

Objem 1,7l hravě postačí na až 7 šálků najednou, díky vnitřní části z nerezové oceli se vyhnete složitému čištění záhybů a těžko dostupných rohů.


Dětská kaše či kojenecké mléko na stupeň přesně

Podívejte se na naše krátká videa, která jsme natočili ve spolupráci s Nestlé. S konvicí Tefal Digital Display jednoduše připravíte kojeneckou kaši i dětské kojenecké mléko! Stačí vodu převařit, po dokončení varného cyklu pak můžete klesající teplotu sledovat na digitálním displeji. Displej se po minutě automaticky vypne pro úsporu energie, opětovně ho však zapnete dotekem tlačítka a hned vám zobrazí aktuální teplotu v konvici, pokud vám teplota klesne pod kýžených 40°C, stačí tlačítkem teploměru navolit teplotu 40°C a konvice během pár sekund vodu opět ohřeje na tuto teplotu.

Tip: Tuto funkci ocení rodiče hlavně v noci, kdy se dítě budí hladové a s brekem. S konvicí  Tefal Digital Display připravíte kojenecké mléko do jedné minuty, což je mnohem rychlejší způsob, než používat ohřívačku dětského mléka. 

Jak připravit kojenecké umělé mléko BEBA:

Jak připravit dětskou kojeneckou kaši NESTLÉ NATURE’S SELECTION s konvicí Tefal Digital Display:

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše