• Večeře
  • 26.1.2022

Rýžový bujón s mořskými plody - recept pro varný kuchyňský robot Tefal Click and Cook

8-48.jpg
Počet osob
Počet osob
6
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
12 min
Vaření
Vaření
33 min

Suroviny

  • 400 g rýže
  • 100 g maso z mušlí
  • 7 oloupaní garnáti
  • 7 oloupaní raci
  • 10 oloupané krevety
  • 100 g kusy sépie
  • 40 g červená paprika
  • 90 g cibule
  • 150 g rajský protlak
  • 700 ml rybí vývar
  • 1 stroužek česnek
  • olej
  • pepř

Do nádoby robota dejte 90 g cibule, 40 g červené papriky a česnek.

Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte „Start“.

Otevřete přístroj a upevněte míchací nástavec.

Přidejte olej.

Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte „Start“.

Otvorem ve víku přidejte 100 g sépie na kousky.

Vraťte uzávěr a stiskněte „Start“.

Otvorem ve víku přidejte 150 g rajského protlaku, 400 g rýže, 100 g masa z mušlí, garnáty, krevety, kraba a 700 ml rybího vývaru.

Vraťte uzávěr a stiskněte „Start“.

Po uvaření osolte a opepřete a ihned podávejte.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše