• Večeře
  • 19.1.2022

Salát z chobotnice - recept pro varný kuchyňský robot Tefal Click and Cook

3-35.jpg
Počet osob
Počet osob
2
Náročnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
85 min
Vaření
Vaření
45 min

Suroviny

  • 500 g chobotnice
  • 200 g brambory
  • 150 g zelené fazolky
  • 30 ml olivový olej
  • 150 g cherry rajčata
  • 40 g olivy taggiasca bez pecek
  • 30 g petrželka
  • sůl
  • pepř

Chobotnici můžete nechat marinovat, dokud nevstřebá všechnu omáčku.

Napusťte vodu na příslušnou úroveň pro vaření v páře a poté do robota vložte vnitřní parní koš.

Chobotnici odřízněte chapadla a vložte je do parního koše.

Stiskněte tlačítko "Start".

Chobotnici vyjměte a přendejte do misky.

Vylijte vodu z mísy robota.

Znovu do mísy nalijte vodu na vaření a do parního koše vložte na kostičky nakrájené brambory a zelené fazolky.

Stiskněte tlačítko "Start".

Po uvaření přendejte brambory a zelené fazolky do salátové mísy a přidejte nakrájenou chobotnici.

Přidejte olivy, rozpůlená cherry rajčata a ochuťte olejem a petrželkou.

Podle chuti podávejte teplé nebo vychlazené.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše