• Večeře
  • 19.1.2022

Salát z plodů moře - recept pro varný kuchyňský robot Tefal Click and Cook

3-40.jpg
Počet osob
Počet osob
2
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
11 min
Vaření
Vaření
15 min

Suroviny

  • 150 g vařené krevety
  • 400 g slávky
  • 50 g cibule
  • 50 g červená paprika
  • 50 g rajčata
  • 100 ml olivový olej
  • 20 ml ocet z sherry
  • sůl
  • pepř
  • 0,7 l voda

Slávky můžete nahradit jinými sezónními plody moře: humrem, mušlemi atd.

Do mísy robota nalijte 0,7 l vody.

Do parního koše dejte 150 g krevet a 400 g slávek a vložte jej do robota.

Přiklopte víko a stiskněte tlačítko "Start".

Po vaření z mísy robota vylijte vodu.

Oloupejte 50 g cibule a nakrájejte ji nahrubo spolu s 50 g červené papriky a 50 g rajčat.

Vše vložte do mísy robota.

Přidejte 100 ml olivového oleje, 20 ml octa z sherry, sůl a pepř.

Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte "Start".

Chcete-li dosáhnout hladší konzistence, prodlužte dobu programu.

Krevety vložte do salátové mísy, slávky vyjměte z ulit a přidejte je ke krevetám.

Zalijte omáčkou a podávejte vychlazené.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše