• Rady & Tipy
  • 14.8.2020

Šlehání, mixování i sekání s minimální námahou - tyčový mixér Infiny Force Pro 5v1

Tycovy mixer TEFAL INFINY FORCE PRO 5v1 HB95LD38 CZ.png

Mixujte pyré, polévky, ovoce, pesto, šlehejte těsto, smetanu, omáčky, sekejte cibuli, bylinky, ořechy, zeleninu, led a spoustu dalšího bez námahy a přesně do té konzistence, jakou právě potřebujete! Výsledky budou jemnější - rychlejší a odolnější díky tyčovému mixéru Infiny Force Pro 5v1.

Dost bylo krájení cibule a zeleniny, hrudek v omáčkách, těstu či polévkách. Přivítejte Tefal Infiny Force Pro 5v1 - skvělého pomocníka do letních dní - s minimální námahou vám pomůže s přípravou všeho možného - od svíčkové až po mojito.

Vícerychlostní startovací tlačítko a vylepšená ergonomie vám dává naprostou kontrolu nad výslednou strukturou a konzistencí - nerezová hlava vám parádně padne do ruky a pomocí tlačítka můžete přesně regulovat rychlost mixování. Výkon 1200W je pak ideální na rychlé a okamžité výsledky každý den - stačí připojit nástavec, připojit do zásuvky a jste připraveni.
Medium-TEF-Powelix-(19) DD95HD10.jpg
V balení 5v1 naleznete 5 nástavců, které můžete po použití dát klidně rovnou do myčky:
Infini Force Pro 5v1 produkt.jpg
- Tyčový mixér - speciální geometrie titanových nožů Powelix Life Blades zaručující 2x delší životnost a o 30% rychlejší mixování, spolu s odměrnou nádobou tvoří šikovnou dvojici

TIP:  předejděte stříkání zastrčením nástavce do poloviny zpracovávaných surovin před stisknutím a následně uvolněním startovacího tlačítka!
Infini Force Pro 5v1 produkt 3.jpg
- Sekáček - prostě jako náš 5 second chopper, jen bez námahy
- Nádoba na míchání - ideální na polévky a salsy! Pomocí otvoru můžete v průběhu míchání přilévat/přisypávat další ingredience.
- Šlehací metla - bude se hodit na parádní těsto na palačinky či livance
- Nástavec na pyré - zkuste novou tvář příloh, třeba batátové nebo dýňové pyré! S nástavcem určeným přímo na tento způsob přípravy to bude hračka.

Navíc! K mixéru Tefal Infiny Force Pro 5v1 poskytujeme záruku rychlé a levné dostupnosti náhradních dílů až po dobu 10 let se 6500 servisním středisky po celém světě a omezujeme tak množství elektroodpadu.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše