Tataráček nelze uchovávat, proto jej snězte ihned.
Množství koření upravte podle chuti a hotový tataráček ozdobte nasekanou pažitkou, klíčky nebo mladými výhonky.
Oloupejte šalotku, nakrájejte ji na kostičky a vložte ji do robota spolu s 20 g kaparů a 30 g nakládaných okurek.
Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte "Start".
Vše přelijte do jiné misky.
350 g hovězího masa nakrájejte na kostky, dejte na 1 hodinu zmrazit a poté vložte do mísy robota. Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte "Start".
Nožem nasekejte listy menšího svazečku petrželky.
Maso přidejte k šalotce, kaparům a okurkám a promíchejte.
Přidejte půl lžíce hořčice, petrželku, 3 kapky tabasca, lžíci worcestrové omáčky a žloutek.
Osolte, opepřete a promíchejte.
Tatarák rozdělte na talíře.
Podávejte s hranolkami
Doporučené produkty