• Večeře
  • 19.1.2022

Tataráček z hovězího masa - recept pro varný kuchyňský robot Tefal Click and Cook

3-27.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
65 min
Vaření
Vaření
0 min

Suroviny

  • 350 g hovězí maso
  • 1 šalotka
  • 20 g kapary
  • 30 g nakládané okurky
  • 1 svazek petrželka
  • 0,5 polévkové lžíce dijonská hořčice
  • 3 kapky tabasco
  • 1 polévková lžíce worcestrová omáčka
  • 1 žloutek
  • sůl a pepř

Tataráček nelze uchovávat, proto jej snězte ihned.

Množství koření upravte podle chuti a hotový tataráček ozdobte nasekanou pažitkou, klíčky nebo mladými výhonky.

Oloupejte šalotku, nakrájejte ji na kostičky a vložte ji do robota spolu s 20 g kaparů a 30 g nakládaných okurek.

Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte "Start".

Vše přelijte do jiné misky.

350 g hovězího masa nakrájejte na kostky, dejte na 1 hodinu zmrazit a poté vložte do mísy robota. Přiklopte, utěsněte víko a stiskněte "Start".

Nožem nasekejte listy menšího svazečku petrželky.

Maso přidejte k šalotce, kaparům a okurkám a promíchejte.

Přidejte půl lžíce hořčice, petrželku, 3 kapky tabasca, lžíci worcestrové omáčky a žloutek.

Osolte, opepřete a promíchejte.

Tatarák rozdělte na talíře.

Podávejte s hranolkami

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše