• Večeře
  • 20.11.2021

Teplá nebo studená polévka gazpacho - recept v chytrém multifunkčním hrnci Tefal Cook4me+

a4ad0a8f-f55a-42ee-bb13-1d4ac490db53.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
15 min
Vaření
Vaření
5 min

Suroviny

  • 400 g rajčata, oloupaná a na čtvrtky
  • 100 g bílá cibule, oloupaná a nasekaná
  • 2 ks stroužek česneku, oloupaný a bez klíčku
  • 100 g červené papriky, oloupané, bez semínek a na kostičky
  • 2 ks plátek bílého chleba, bez kůrky
  • 2 lžíce višňový ocet
  • 12 lístků čerstvá bazalka
  • 2 lžičky cukr
  • 600 ml voda
  • vysoce kvalitní olivový olej

POSTUP:

Připravte si ingredience.
 
image.png

Bílou cibuli oloupejte a nakrájejte na kousky.

Stroužek česneku oloupejte a odstraňte klíček.

Červenou papriku oloupejte a odstraňte semínka.

Poté nakrájejte na kostičky.

Do nádoby vložte všechny ingredience kromě bazalky.
image.png
Osolte a opepřete.

Doba vaření: 5 minut.

Jemně promíchejte.

Jezte teplé nebo chlazené, ochucené bazalkou a olivovým olejem.

DOBROU CHUŤ!

image.png

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše