• Příběhy
  • 15.11.2022

V Groupe SEB myslíme na všechny dědy, táty a bráchy - Movember soutěž #MovemberGSEB

V Groupe SEB myslíme na všechny dědy, táty a bráchy… Movember header 2.jpg

Společnost Groupe SEB sdružující oblíbené značky Tefal, Rowenta, KRUPS a WMF se v letošním listopadu rozhodla podpořit dobročinnou aktivitu Movember. Společně věnují zvláštní pozornost zdraví mužů, podpoře jejich zdravého životního stylu a osvětě v oblasti mužských onemocnění, jakými jsou například rakovina varlat a rakovina prostaty. Jedním z cílů je zároveň upozornit na problematiku duševního zdraví a sebevražd.

S Nadačním fondem muži proti rakovině cz.movember.com společnost Groupe SEB připravila výzvu pro všechny fanoušky a milovníky oblíbených domácích spotřebičů. Kdokoli podpoří charitativní projekt Movember libovolnou finanční částkou, zapojí se automaticky do soutěže o produkty značek Tefal, Rowenta, KRUPS, WMF v hodnotě 50 000 korun.

Přispívat a zapojit se do Movember můžete zde:

https://cz.movember.com/donate/details?memberId=13897584

Soutěž o zajímavé ceny (zastřihovače vousů Rowenta, kávovary KRUPS, pánve Tefal, napařovače oděvů Tefal, apod.) byla spuštěna 1. 11. 2022 a potrvá až do 30. 11. 2022. Vyhodnocení výherců bude probíhat v první polovině prosince na sociálních sítích značek:

·       @tefalcz

·       @rowenta_czsk

·       @krups_czsk

·       @wmf_cesko_slovensko

A jak je možné ještě šířit osvětu? Na sociálních sítích! Sdílejte své kníry jako naši influenceři a označujte #MovemberGSEB

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše