• Rady & Tipy
  • 31.7.2020

V létě studené, v zimě teplé? Cestovní termohrnek je vhodný i na zmrzlinu.

tefal_vecerimespolecne_08_20_travelmug.png

Horko při cestování v autě nebo MHD, horko v kanceláři, horko u vody? Nebo naopak zima při cestování, práci venku nebo zimních sportech? V obou případech je řešením náš Tefal Travel Mug, který vám bude dělat společníka, ať už se vypravíte kamkoliv, kdykoliv a jakkoliv. Klidně i na zmrzlinu To Go.

Opravdu teplý nápoj až 4 hodiny, opravdu studený nápoj až 8.

Vakuová izolační vrstva cestovního termohrnku Tefal Travel Mug zajistí, že váš nápoj zůstane v létě studený až 8 hodin, skvěle se tak hodí například i na obyčejnou kohoutkovou vodu, která vás osvěží v MHD, automobilu, ve škole, v práci i na dece v parku či u bazénu. V zimě oceníte naopak uchování vysoké teploty až po dobu 4 hodin, která zajistí, že vám teplá káva či čaj vydrží celou cestu do práce či do školy, ale stejně tak i výšlap do hor či dopolední lyžovačku.

Jedno stisknutí a pít můžete kdekoliv po obvodu hrnku.

Zkoncujte s hledáním otvoru k pití, s termohrnkem Tefal Travel Mug stačí stisknout tlačítko a pít můžete kdekoliv po 360° obvodu hrnku. Se 100% ochranou proti protečení v zavřeném stavu. Po zavření se ujistěte, že ve víčku nezůstal žádný zbytek kapaliny.
tefal_hrnek_cz.png

Stvořený pro život

Cestujte se studeným i teplým nápojem bez obav a ušetřete si spoustu starostí! Tefal Travel Mug se nevylije ani když ho upustíte nebo do vás někdo v nepozornosti narazí. Stejně tak při manipulaci v autě se nemusíte bát, že by vaše sedačka při prudkém brzdění či zatáčce schytala vylitou kávu či jiný nápoj. Odolná konstrukce navíc zaručí, že termohrnek vydrží i drsné pády.


Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše