• Rady & Tipy
  • 23.10.2020

Vařte jednodušeji, čistěji, a s naprostým klidem! Bonus na nákup sady nerezového nádobí Tefal Duetto+

duetto+_10_20_1200x628_CZ.png

Jste zvyklí vařit těstoviny, rýži, brambory nebo zeleninu způsobem hrnec-síto-hrnec, nebo nedejbůh před vařením ještě odměřujete vodu? Zapomeňte na zbytečný nepořádek a práci navíc! S praktickými vychytávkami jako je vylévací hubička, hladinová značka nebo speciální poklice ušetříte čas i nádobí. Navíc na jakémkoliv typu sporáku včetně indukce a s notnou dávkou elegance. Ptáte se, jak se vaří s naprostým klidem? Čtěte dál a na konci článku najdete i malý bonus pro naše čtenáře!

Zjednodušte si život a užijte si ušetřený čas s přáteli či rodinou. Všestranná sada nerezového nádobí Tefal Duetto+ si poradí s každou situací, kterou jí v kuchyni nachystáte a ještě vám spoustu činností usnadní. Ať už hledáte rendlík, hrnec, kastrol nebo pánev jakékoliv velikosti, z nabídky si určitě vyberete. Díky elegantnímu designu se hodí do každé kuchyně.

Vylévací hubičky

Na dvou stranách hrnců, kastrolů a rendlíků Duetto+ naleznete přesné vylévací hubičky, se kterými bude slévání vody do dřezu nebo vylévání omáčky do krabiček Tefal Masterseal Fresh jednoduché a bez rizika nechtěného vylití všude okolo!
Large-G7192234-Duetto+-Saucepan-16cm-05IW-6327 (2).jpg

Poklice

Šikovné poklice s širokým okrajem mají integrovanou cedící funkci. Stačí otočit poklici tak, aby děrovaná část poklice (síto) směřovala stejným směrem jako vylévací hubička, vzít hrnec, kastrol či rendlík do rukou. Poklici projistotu přidržet a voda z těstovin, rýže nebo zeleniny je pryč! Pozor, každá ze dvou děrovaných stran má jinak velké otvory - větší pro těstoviny a jiných objemnějších surovin a menší otvory například pro rýži.
Se skleněnými poklicemi můžete nahlédnout až do budoucnosti, hned totiž uvidíte, jak se bude za pár minut vaše kuchařské umění vyjímat na talíři a s klidem tak můžete sledovat průběh vaření.
Large-G7192234-Duetto+-Saucepan-16cm-05IW-6327 (1).jpg

Pokud nemáš nerez, do kuchyně nelez!

Na nerezové nádobí Tefal Duetto+ poskytujeme záruku 10 let, můžete si tak užít dlouhotrvající odolnost vysoce kvalitní nerezové oceli bez starostí, že se vám v průběhu času nádobí poškodí.
Uvnitř nádobí naleznete chytré a intuitivní hladinové značky, odměření správného množství vody či jiných přísad tak bude otázkou pár sekund. Na vnější straně pak najdete mimořádně odolná nýtovaná držadla.

Sady pro každého

Mrkněte k nám na web na nerezovou sadu nádobí Duetto+. V současnosti si můžete vybrat z až 19 různých setů Duetto+, takže na své si přijdete ať už hledáte celou sadu nebo jen konkrétní velikost pánve, hrnce, kastrolu či rendlíku!

**********

BONUS na konec

K nákupu setu Tefal Duetto+ dostanete na Alze jako dárek pečící formu! Mimo to by vám neměla uniknout podzimní akce s pomazánkou Nutella. Za nákup Tefal produktů nad 800 Kč vám pošleme sklenici Nutelly až domů. Jen stačí vyplnit náš formulář. :)

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše