• Rady & Tipy
  • 31.3.2020

Večeříme společně

Vecerime-spolecne-CZ-logo.jpg

Večeříme společně s Tefalem

Společnou rodinnou večeři připravuje v Česku stále méně a méně rodin. Tento důležitý společenský rituál bohužel ztrácí na oblibě. U většiny případů je tomu na vině málo času a neznalost rychlého vaření. Společné večeře buďto odbýváme, nebo je přímo vynecháváme.


V Tefalu jsme se rozhodli jít této výzvě naproti. Vyrábíme kvalitní výrobky a elektrospotřebiče, které jsou neodmyslitelnými domácí pomocníky. S přípravou večeří hravě pomohou.

Rychlé recepty pro celou rodinu #vecerimespolecne 

Projekt Večeříme společně připomíná důležitost pravidelných rodinných večeří a jejich kladný dopad na rodinné vazby, zdraví dětí i dospívajících. Nejedná se však o výzvu samoúčelnou. Značka Tefal jako tradiční inovátor nabízí produkty, které každodenní přípravu večeří usnadní. Ať už se jedná o:


S šéfkuchařem Ondřejem Slaninou jsme pro vás připravili rychlé a snadné recepty pro celou rodinu.  

Pokud jste na Facebooku, určitě byste se měli stát členy naší Facebook komunity Večeříme společně, kde dáváme prostor všem fanouškům značky Tefal. Ve skupině dáváme prostor k testování produktů, sdílení tipů na rodinnou večeři, inspiraci formou receptů. Členy naší skupiny informujeme jako první o zajímavých slevových nabídkách.

Vecerime-spolecne-Facebook-komunita-Tefal.jpg


Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše