• Rady & Tipy
  • 4.9.2020

(Z)vážíme si vás! (Z)važte se!

Zvážíme si vás - Zvažte se CZ.png

Vážení, vážíte si vaší váhy? Nebo váháte, jestli vaši váhu na váze chcete vidět? Při výběru osobní váhy je dobré zvážit váhu všech vlastností. Pokud si vážíte přesnosti na 100g až do váhy 160kg, měření tělesného tuku a svalové hmoty, pak je naše osobní váha BODYSIGNAL 3 GLASS BM7100S6 vážným kandidátem!

Mezinárodní den čokolády 13.9. považujeme za skvělou příležitost k začátku sledování složení svého těla. Tefal Bodysignal 3 vám to ulehčí - stačí se postavit na váhu a hned budete vědět, zda je vaše váha v pořádku, nebo by stálo za zvážení na sobě začít pracovat.

1.jpg
Chytrá osobní váha zváží celou rodinu

Váha Tefal Bodysignal 3 má paměť až na 4 profily/osoby, má světelný indikátor VISIO-CONTROL, který umožňuje snadno sledovat vývoj tělesné hmoty, pravidelně se tak může měřit celá rodina! Stačí jen stoupnout na váhu, nemusí se na nic mačkat. Chytrá váha sama podle průměrné váhy rozpozná, o jakého člena rodiny se jedná. 

ZELENÁ: Úbytek tuku či přírůstek svalové hmoty 
ORANŽOVÁ: Stabilní váha
ČERVENÁ: Nárůst tuku či úbytek svalové hmoty
Zvážíme si vás - Zvažte se CZ 2.jpg

Srozumitelné údaje o vaší váze:

Graf vám ukáže, jak si stojí váha tukového hmoty ve srovnání s doporučenými hodnotami vypočtenými z věku, pohlaví a výšky.
Zvážíme si vás - Zvažte se CZ 3.jpg
Jak dokáže váha Bodysignal 3 zjistit objem svalů a tukové hmoty? Po zadání údajů o pohlaví, výšce a věku váha do těla pošle velmi slabý proud, který snadno prochází tkáně bohaté na vodu (štíhlá hmota: svaly, kůže ...), naopak, naráží na větší odpor v případě tkáně chudé na vodu (tuková hmota). Z tohoto důvodu také není váha vhodná pro osoby s kardiostimulátorem nebo jiným zdravotnickým zařízením.
Zvážíme si vás - Zvažte se CZ 4.jpg

TIP: Na váze stojíme vždy oběma nohama, abychom udrželi rovnováhu, ideálně jednou týdně ve stejný čas.

2.jpg

Zvážení bez zaváhání

Není třeba čekat na zobrazení nuly, váha se ukáže okamžitě. Po 5 sekundách nečinnosti se sama vypne. Balení obsahuje 4ks AAA baterií, váha je tak připravena k okamžitému použití ihned po rozbalení.

Záruka opravitelnosti 10 let

Vážně! Garantujeme levné a rychlé dodání náhradních dílů po dobu minimálně 10 let! Vaše váha se tak stane i díky nadčasovému designu váženým členem vaší domácnosti.

Doporučené produkty

3.jpg

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše