250 g červené, zelené, žluté papriky, na tenké plátky
150 g rajčatového pyré
7 cl bílého vína
5 cl vody
1/4 cibule, jemně nasekané
1 stroužek česneku, nasekaný
1 lžíce mouky
Sůl, pepř, chilli Espelette
Připravte si ingredience. Nařezejte horní části stehen až ke kosti. Kuřecí kousky lehce obalte v mouce. Do nádoby nalijte olej. Kuřecí kousky osmahněte. Dejte stranou. Přidejte cibuli, poté víno. Zamíchejte. Přidejte zbývající ingredience. Kuřecí kousky vložte zpět do nádoby.
Doba vaření: 13 minut Podávejte. Přejeme dobrou chuť.
Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Tím, že budete pokračovat v prohlížení této stránky, přijímáte použití souborů cookies, které nám umožňují provádět měření návštěvnosti naší stránky, nabízet vám obsah a reklamy uzpůsobené vašim zájmům a sdílení obsahu na sociálních sítích.