• Dezerty
  • 31.1.2022

Bezlepkové scones s borůvkami - recept pro varný kuchyňský robot Tefal Click and Cook

11-2.jpg
Počet osob
Počet osob
4
Obtížnost
Obtížnost
lehký
Příprava
Příprava
15 min
Vaření
Vaření
30 min

Suroviny

  • 150 g mandlová mouka
  • 15 g tapiokový škrob
  • 30 g kokosový cukr
  • 1 vejce
  • 30 g strouhaný kokos
  • 4 g prášek do pečiva
  • 30 g kokosový olej
  • 125 g borůvky

Pokud nemáte tapiokový škrob, použijte kukuřičný.

Umístěte šlehač do mísy.

Do mísy vložte vejce a 30 g tekutého kokosového oleje.

Uzavřete víko a stiskněte „Start“.

V další míse smíchejte suché přísady: 150 g mletých mandlí, 30 g kokosového cukru, 15 g tapiokového škrobu, 30 g strouhaného kokosu a 4 g prášku do pečiva.

Vyjměte šlehač, do mísy přidejte suché přísady.

Uzavřete víko a stiskněte tlačítko „Start“.

Těsto dejte do jednotlivých forem a jemně vmíchejte 125 g borůvek.

Pečte 30 min. při 180 °C.

Doporučené produkty

Pomůžete nám s webem?

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše